Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 10.10.
Danas smo izabrali nogometnu utakmicu Hrvatska – Bugarska (kvalifikacije EP 2016), jednu novu seriju, Zvjezdice, Farmu i tri filma

TV Preporuke dana – Subota 10.10.

Večeras od 20 sati uz prigodnu emisiju nas čeka nova utakmica iz skupine H za KVALIFIKACIJE EURO 2016.! Hrvatska će odmjeriti snage s Bugarskom, a utakmicu možete pratiti na HTV-u 2 od 20:35 sati. U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 10.10.

SERIJE / EMISIJE

U rukama mafije, Doma TV u 16:35 sati
Serija prati Grace Devlin, mladu kirurginju, koja žonglira između svojih dužnosti u najcjenjenijoj bolnici u Chicagu i zaštite svoga brata od mafije. Kako bi pomogla u podmirenju bratova duga, Grace mora raditi 'na crno' za pripadnike lokalne mafije.

Zvjezdice, RTL u 20 sati
Pogledajte tko će večeras oduševiti žiri Zvjezdica i hoće li nečija izvedba rasplakati nekog od članova žirija!

Farma, Nova TV u 20:10 sati
Subota je dan za duel što znači da nas večeras napušta jedan farmer. Hoće li to biti Blaženka ili Sara? I koga će gubitnik izabrati za novog Gazdu Farme?

FILMOVI

Đavolji odvjetnik, Doma TV u 20 sati
Intrigantna, slikovita, stilizirana, uznemirujuća, atmosferična i prilično sugestivna horor triler drama o mladom ambicioznom odvjetniku koji počinje gubiti dušu je uspjela ekranizacija bestselera Andrewa Niedermana.

Apocalypto, HTV1 u 21:45 sati
U civilizaciji Maja, miroljubivo pleme okrutno je napadnuto od strane ratnika koji traže robove i ljudska bića koja će žrtvovati bogovima. Ne propustite ovaj akcijom nabijeni povijesni spektakl Mela Gibsona koji je bio nominiran za Oscara u čak tri kategorije.

Predsjednička igra , RTL u 0:20 sati
Film o novinarki koju čeka zatvorska kazna nakon što otkrije iznimno važne vladine tajneje prema vlastitom scenariju režirao Rod Lurie, a glavne uloge tumače proslavljene holivudske zvijezde Kate Beckinsale, Vera Farmiga, nominiran za Oscara Matt Dillon, Angela Bassett, Alan Alda, David Schwimmer, Noah Wyle i drugi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala