Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove serije: počinju Dnevnici mlade Carrie B. i Sljedbenici
Od subote 3.10. Doma TV donosi avanture mlade Carrie iz "Seksa i grada" te napeti kriminalistički triler

Nove serije: počinju "Dnevnici mlade Carrie B." i "Sljedbenici"

Od 3.10. na Doma TV premijerno stižu dvije serije: serija o mladim danima ikone stila Carrie Bradshaw Dnevnici mlade Carrie B. i Sljedbenici, nova napeta kriminalistička serija s dobitnikom Zlatnog globusa Kevinom Baconom koju su američki kritičari proglasili nauzbudljivijom novom serijom.

Dnevnici mlade Carrie B. prati transformaciju ikone stila s malih ekrana Carrie Bradshaw koju su gledatelji imali prilike upoznati u hit seriji Seks i grad iz obične tinejdžerice iz predgrađa u mladu, samouvjerenu ženu koja ulazi u glamurozni svijet mode na Manhattanu. Pogledajte priču o tome kako je mlada Carrie preživjela tipične tinejdžerske probleme povezane s ljubavi, prijateljstvom i obitelji, a usput se i zaljubila u New York i modu.

Godina je 1984. i život 16-godišnje Carrie Bradshaw (AnnaSophia Robb) sve je samo ne lagan. Nakon što joj je preminula majka, sestra se pretvorila u pravu buntovnicu, a otac Tom je preopterećen odgovornošću jer se odjednom sam mora brinuti za dvije tinejdžerice. Carrieni prijatelji su jedini koji joj čine život podnošljivim. Međutim, dosadan život u predgrađu nije dovoljan da Carrie pomogne zaboraviti na brige. Njezin otac siguran je da bi joj promjena okoline pomogla pa joj ponudi stažiranje u pravničkoj tvrtki na Manhattanu. Kada stigne u glamuroznu urbanu džunglu New Yorka doživi baš onakvo uzbuđenje kakvo joj je trebalo.

Sljedbenici su napeti kriminalistički triler koji prati agente FBI-a koji u suradnji s bivšim agentom Ryanom Hardyjem pokušavaju uhvatiti genijalnog serijskog ubojicu koji zahvaljujući inteligenciji i karizmi okupi i pokrene kult sljedbenika. Situacija svakim trenutkom postaje sve opasnija dok zloglasni psihopat manipulira cijelom mrežom ubojica na slobodi.

Kad zloglasni serijski ubojica osuđen na smrt Joe Carroll (James Purefoy) pobjegne FBI poziva bivšeg agenta Ryana Hardyja (Bacon) kao konzultanta na slučaj. Iako se povukao iz javnosti, Hardy je zaslužan za Carrollovo uhićenje 2003. nakon što je Carroll ubio četrnaestero studentica na kampusu sveučilišta u Virginiji gdje je predavao književnost. No, Ryan Hardy koji je riješio Carrollov slučaj prije mnogo godina danas više ne postoji. Hardy nosi fizičke i psihičke ožiljke proizašle iz lova za serijskim ubojicom i mnogo je prošlo otkad je posljednji put radio na terenu...

Dnevnici mlade Carrie B. na rasporedu su u prijepodnevnom terminu subotom i nedjeljom (između 11 i 12 sati), a Sljedbenici također subotom i nedjeljom, ali u večernjem terminu oko 23 sata.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala