Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Marija zbog grižnje savjesti odabrala Anamariju za gazdaricu Farme
Ovim potezom je Anamarija postala prva Gazdarica, a za sluge je odabrala Kristinu i Alda

Marija zbog grižnje savjesti odabrala Anamariju za gazdaricu Farme

Foto: Nova TV

U subotu je na Farmi simpatična Zagrepčanka Marija Prekodravac bila poražena u dvoboju od Anamarije za koju je izjavila da joj je od prvog dana jako draga, unatoč tome što će ovu Farmu pamtiti po šamaru koji joj je opalila.

Dva dana nakon dvoboja Marija je rekla pravu istinu o njegovom ishodu: „U jednu ruku sam popustila, a u drugu nisam jer smo obje bile nesigurne bismo li ostale ili otišle van. Na kraju, ipak sam odlučila otići doma i onda sam u zadnjem trenu popustila“, objasnila je.

Po izlasku iz Farme Marija je napisala oproštajno pismo u kojem piše tko će ovoga tjedna gazdovati. Većina ukućana je pogodila – sinoć smo saznali da je nova gazdarica Farme Anamarija: „Super se osjećam kao pobjednica. Drago mi je što sam ostala, da vidim kako ću dalje. Iznenadila sam se. Nisam očekivala da na ovoj farmi mogu ja biti nešto lijepo. Hvala joj puno!“, izjavila je kako se osjeća zbog pobjede u dvoboju te nakon saznanja o novoj ulozi.

No, odabir Anamarije za Gazdaricu nekim je farmerima teško pao koji smatraju da se iz svega toga samo radi show te da je Anamarija balavica od koje neće dobivati konkretne zadatke.

Kao i svakoga tjedna na farmu je stigao i Mentor Joža kako bi odredio tjedne zadatke farmerima. Najprije im je prigovorio za prašinu u kući koju treba obrisati, a potom u obilasku s Gazdaricom Anamarijom najavio da će osim novih životinja, ovoga tjedna dobiti i plastenik, a farmeri će za njega morati pripremiti teren. Farmeri su još dobili za zadatak ograditi nadstrešnicu za drva, dezinficirati štalu, obrati povrće, te ukiseliti ciklu.

Trećim tjednom Anamarija je postala prva Gazdarica na farmi. Sad samo treba vidjeti hoće li ostali farmeri slušati njezine naredbe ili će biti nekih prigovora. Za sluge je odluka pala na Kristinu jer Anamarija smatra da se previše miješa, previše priča i previše traži te Alda za kojeg smatra da je jaka karika pa mu uloga sluge neće utjecati na ostanak u kući. Kako će se sluge snaći u novim ulogama saznajte u showu Farma!
 
Intervju s Marijom

#FarmaHR Pogledajte Marijin intervju za IN MAGAZIN netom nakon odlaska s Farme :)

Posted by Farma on 22. rujan 2015
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala