Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


5 najboljih filmova Toronto Film Festivala
Pogledajte koji su naslovi oduševili na ovogodišnjem Toronto International Film Festivalu

5 najboljih filmova Toronto Film Festivala

Toronto International Film Festival koji se ove godine održao od 10. – 20. rujna donio je mnoštvo novih filmskim premijera, filmova iz raznih zemalja i različitih jezika, kao i mnogo najrazličitijih dokumentaraca. Od svih tih sjajnih filmova Rolling Stone je napravio listu 5 najboljih naslova koje svakako trebate pogledati. 

Na prvome mjestu njihove liste nalazi se američki kriminalistički triler Green Room koji je napisao i režirao Jeremy Saulnier. Film prati mladi punk rock bend koji doživljava strašno nasilje i diskriminaciju zbog glazbe koje izvodi. 
 
 
Na drugome mjestu nalazi se britanski film redatelja Andrewa Haigha 45 godina u kojemu se bračni par Kate i Geoff, pripremaju za proslavu 45. godišnjice braka. Međutim, Geoff saznaje da je njegova bivša djevojka Katja, nestala prije 50 godina u švicarskim Alpama, pronađena mrtva i zamrznuta, što njihov dosada skladan brak stavlja na veliku kušnju.
 
Treće mjesto ove liste pripalo je filmu Anomalisa, prvom igranom filmu redatelja Charlieja Kaufmana, a vodi nas u život Michaela Stonea, autora priručnika za korisnike koji se bori sa svojom nesposobnošću povezivanja s ljudima.
 
 
Na četvrtom mjestu je biografska drama Spotlight snimljena prema istinitom događaju. Redatelj Tom McCarthy donosi nam priču o tome kako je Boston Globe otkrio masivan skandal o zlostavljanju djeteta i zataškavanju toga slučaja unutar lokalne katoličke nadbiskupije.
 
Na zadnjem mjestu liste pet najboljih filmova nalazi se drama redatelja Caryja Fukunage pod nazivom Beasts of No Nation. Priča je to koja se temelji na iskustvima Agua, dječaka vojnika koji se bori u građanskom ratu neimenovane afričke zemlje.
 
 
S.V.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala