Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sve što želite znati o nastavku Jurskog svijeta
Trenutno se zna datum početka prikazivanja nastavka, to da će glavni glumci reprizirati uloge dok o radnji još kruže samo glasine

Sve što želite znati o nastavku "Jurskog svijeta"

Nakon što je Jurski svijet (Jurassic World) zaradio fantastičnih 1,6 milijardu dolara diljem svijeta, nikoga ne čudi što se aktivno planira nastavak. Digital Spy je izdvojio sve važne pojedinosti koje bi vas mogle zanimati o Jurskom svijetu 2, petom filmu u serijalu.

Očekujte još pametnije dinosaure. Lik Vincenta D'Onofrija Vic Hoskins se potrudio da dinosaure pretvori u oružje što je redatelj i scenarist Colin Trevorrow komenitrao: "Imam osjećaj da ovo neće biti limitirano samo na tematske parkove, već će ići puno dalje od same zabave. Ako se sjetite nuklearne energije, prvo smo mislili da nam može služiti samo za ratovanje, a sad je koristimo kao energiju. Zamislite slično s dinosaurima" te dodao "Nastavak ne može biti samo o tome kako dinosauri proganjaju ljude po otoku. To je već dosadno."

Kad smo već kod Trevorrowa ponovimo da se on vjerojatno neće vratiti u redateljsku stolicu, ali će zato s Derekom Connollyjem ponovno napisati scenarij, Steven Spielberg će se ponovno naći u ulozi izvršnog producenta. Zvijezde Jurskog svijeta Chris Pratt i Bryce Dallas Howard glumit će i u nastavku kao trener dinosaura Owen Grady i bivša šefica parka Claire Dearing. Ostali glumci još nisu poznati.

Jurski svijet 2 svoja vrata će otvoriti 22. lipnja 2018. godine, a glavna konkurencija će mu biti Godzilla 2 (8. lipnja) i Marvelov novi film Black Panther (6. lipnja).

Studio Universal i dalje uvjerljivo dominira na kino blagajnama: ovaj vikend je na prvom mjestu ponovno bio Straight Outta Compton koji je dosad zaradio 134 milijuna dolara u SAD-u.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala