Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ovo je Engleska '90 dobila datum emitiranja
Zadnja serija s naslovom "Ovo je Engleska" odlazi u 90-te godine i premijerno će se prikazivati u rujnu

"Ovo je Engleska '90" dobila datum emitiranja

 Nagrađivana drama Ovo je Engleska redatelja Shanea Meadowsa 2006. godine oduševila je publiku svojim prikazom subkultura, posebno one skinheadske, u Velikoj Britaniji. Film je naišao na odobravanje kritike i publike, a iz njega su izrasle i dvije cijenjene mini serije

Dok je izvorni film bio smješten u 1983. godinu, sljedeći uradci pratili su istu skupinu mladića i djevojaka kako su odrastali. Prva serija pod istim naslovom kojeg je imao i film "Ovo je Engleska" usredotočila se na događaje iz 1986. godine, dok je druga popratila poznatu ekipu u 1988. godini. 

Napokon stiže i posljednje poglavlje u životima Woodyja, Lol, Shauna i Smell, s najnovijom serijom Ovo je Engleska '90. 

"Ovo je Engleska '90" izvorno se planirala emitirati 2012. godine, ali je zbog obveza redatelja i scenarista Shanea Meadowsa produkcija serije odgođena. Meadows je tada bio zauzet dovršavanjem svoga dokumentarnog filma o mančesterskoj rock skupini Stone Roses. 

Snimanje serije je započelo prošle godine, a napokon je objavljen i datum premijere prve epizode. "Ovo je Engleska '90" vraća se na male ekrane 13. rujna. 

Sve poznate likove serije nažalost vidjet ćemo po posljednji puta. Meadows je već ranije objavio kako je ovo finalni dio priče. 

U glavnim ulogama se nalaze Vicky McClure, Thomas Turgoose i Joe Gilgun. Također, ponovno ćemo gledati i Perryja Fitzpatricka, Joea Dempsiea, Rosamund Hanson, Chanel Cresswell, Michaela Sochu, Danielle Watson, Andrewa Ellisa i Andrewa Shima.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala