Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uzbudljivo ljeto na Novoj TV
U kolovozu uživajte u napetim akcijskim i avanturističkim filmovima i opustiti se uz urnebesne komedije

Uzbudljivo ljeto na Novoj TV

Nova TV u mjesecu kolovozu donosi pustolovine koji će gledatelje prebaciti u daleke, uzbudljive svjetove. Neponovljivi Antonio Banderas i prekrasna Catherine Zeta-Jones zabavljat će nas u klasicima ovoga žanra, u filmovima Zorro: maskirani osvetnik i Legenda o Zorrou. Leonardo DiCaprio i Jennifer Connelly pokazat će gledateljima što je prava akcijska avantura u filmu Krvavi dijamant, a 10.000 prije Krista odvest će gledatelje na epsko pretpovijesno putovanje uz lovca na mamute, daleko od gradske vrućine.

Neka od ponajboljih imena u svijetu holivudskoga filma – Nicole Kidman, Daniel Craig i Ian McKellen – nastavit će u još uzbudljivijem tonu i gledateljima u filmu Zlatni kompas pokazati potpuno novi svijet smješten u paralelnom svemiru, gdje se fantazija isprepliće s misterijem. Will Smith će u fantastičnoj drami Ja sam legenda pokazati distopijsku viziju budućnosti. Prelijepa Halle Berry utjelovit će strip-junakinju u fantastičnoj Ženi mački, a kada se već govori o poznatim junacima iz stripova, nikako se ne smije zaboraviti na svima omiljeni duo s velikim apetitom za pečene veprove i nepobjedivom magičnom snagom, Asterixa i Obelixa, koji će se u igranom filmu Asterix i Obelix u Britaniji ponovno suočiti s vječnim neprijateljem, Julijem Cezarom, a usput i nasmijati gledatelje svih uzrasta.

Za one koji vole više čiste akcije i manje fantazije, Nova TV donosi akcijske filmove koje ih zasigurno neće razočarati. Kralj akcije Jean-Claude Van Damme suočit će se s opasnošću života u velikoj potrazi za ocem u filmu Posljednji križari. Colin Farrell i Samuel L. Jackson gledatelje će uvesti u svijet borbe protiv podzemlja L.A.-a u filmskoj uspješnici S.W.A.T., a Vin Diesel pokazat će im koliko je lako obaviti posebnu misiju za američku vladu u filmu xXx.

Nicolas Cage glumi nepokolebljivog osvetnika u uspješnici Lanac osvete, a zvjezdana postava na čelu sa Samuelom L. Jacksonom i 50 Centom prikazat će život američkih vojnika nakon povratka iz bitke u filmu Zemlja junaka. Još jedan film s odličnom glumačkom postavom gledatelje će povesti u napetu potragu za opakim ubojicom u filmu Čuvari zakona. Za one željne mračnijih filmskih uspješnica, tu je odlični triler s Hughom Jackmanom i neponovljivim Jakeom Gyllenhaalom, višestruko nagrađeni film Zatočene, a napetosti nikako neće nedostajati ni u kriminalističkom trileru Sumorno ljeto.

Nakon tolike akcije, gledatelji se mogu opustiti uz dirljive biografske filmove, nagrađivani Invictus, u kojemu Morgan Freeman tumači velikog Nelsona Mandelu, te Priča o prvaku, film u kojem gledatelji mogu svjedočiti nevjerojatnoj priči o uspjehu legendarnog igrača američkog nogometa, Michaela Ohera.

U ljetnim danima nikad nije naodmet nasmijati se uz urnebesnu komediju. Stoga Nova TV u kolovozu donosi televizijsku premijeru akcijske špijunske komedije Završna igra, sa Zachom Galifianakisom u jednoj od glavnih uloga. Još jedna akcijska komedija gledatelje će natjerati do suza – Jackie Chan će u filmu Medaljon iskoristiti svoje nadnaravne moći kako bi pobijedio zlikovce i zadivio sve koji se nađu u blizini. Kuća debele mame 2 siguran je recept za smijeh nakon dugog ljetnog dana, a Martin Lawrence nasmijat će gledatelje u još jednoj komediji u kojoj će mu se pridružiti i Chris Rock – Smrt na sprovodu. Vrhunac zabave rezerviran je za jednu od najuspješnijih komedija u posljednjih nekoliko godinasa zavidnom glumačkom postavom, Kako se riješiti šefa?.

Uz još mnogo zvučnih filmskih naslova kao što su Grad anđela, Nema rezervacija, Operacija Geronimo i Mamac, zabava u kolovozu na Novoj TV je zajamčena!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala