Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Proslavite 40. rođendan 'Ralja' na Skrivenim projekcijama!
Velika bijela psina napast će kino-platna u Zagrebu 12. srpnja i 18. srpnja u Rijeci

Proslavite 40. rođendan 'Ralja' na Skrivenim projekcijama!

Motovun Film Festival poziva vas na Skrivene projekcije kojima se obilježava 40. rođendan kultnog ljetnog kino-hita Ralje! Velika bijela psina napast će kino-platna u Zagrebu 12. srpnja u 21:00 sat te u Rijeci, u suradnji s Art-kinom Croatia, 18. srpnja u 21:30. Lokacije projekcija do daljnjeg ostaju tajne, a saznati ih mogu samo oni koji su se putem newslettera na službenoj stranici Motovun Film Festivala prijavili za sudjelovanje u tajnom filmskom lancu. Prvi veliki komercijalni uspjeh Stevena Spielberga koji i dan danas drži visokih 8.1 na IMDb-u prikazujemo četrdeset godina nakon što je pušten u kinodistribuciju.

Kad mlada žena premine od posljedica napada morskog psa, šef policije Martin Brody (Roy Scheider) odlučan je u namjeri da zatvori sve plaže turističkog gradića Amity Island, no gradonačelnik Larry Vaughn (Murray Hamilton) u tome ga sprječava, smatrajući da će gubitak turista osiromašiti gradić. Morski biolog Matt Hooper (Richard Dreyfuss) i kapetan broda Quint (Robert Shaw) ponude pomoć Brodyju da stane na kraj krvoločnoj nemani te se trojac upušta u epsku bitku protiv prirode.

Uoči ponovnog susreta s morskom grdosijom predlažemo zagrijavanje uz trailer ili uz briljantnu glazbenu temu za koju je autor John Williams nagrađen Oscarom, Zlatnim globusom i nagradom BAFTA.

Gledajte Ralje u Zagrebu, u nedjelju, 12. srpnja u 21:00 - Prijavite se!

Gledajte Ralje u Rijeci, subota, 18. srpnja u 21:30 - Prijavite se!

Ponesite kupaće kostime, a strah ostavite kod kuće!
I zapamtite: Psst... Nikom ni riječ!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala