Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Glumci odlaze iz AVA-e zbog neisplaćenih honorara?
Roman Majetić priznao je poslovne probleme i zaostatke u plaćama AVA-inih zvijezda

Glumci odlaze iz AVA-e zbog neisplaćenih honorara?

Nakon što ju je napustio Tonči Huljić, produkcijska kuća AVA našla se, kako doznajemo, u financijskim problemima, koji su, uz slabu gledanost sapunice "Zakon ljubavi" unijeli nemir u njihove redove. Glumci spomenute sapunice, pa čak i njezine udarne zvijezde, prvi su put otkad rade za Romana Majetića ostali bez honorara, zbog čega je na setu, prema pisanju nekih medija, nastala prava zbrka.

"Točno je, imali smo problem s tekućim poslovanjem i riješili smo ga. Ljudima će se sljedeći tjedan platiti za oba mjeseca. Ovo je prvi takav AVA-in problem u pet godina koliko poslujemo, a tolika se galama nikada nije radila zbog drugih firmi koje kasne s honorarima i po tri, četiri mjeseca. Uz financijsku krizu u svijetu i limite bankara nije neobično da se to dogodilo, a uz to AVA je dala i odgodu plaćanja Novoj TV, a onda je uslijedilo što je uslijedilo", priznao je Roman Majetić Jutarnjem listu, ali nije htio komentirati medijski vrlo eksponiran odlazak Jelene Veljače iz njegove tvrtke.

Glumica, scenaristica i njegova bivša djevojka dobila je, naime, otkaz zbog nepoštivanja ugovora, i to samo nekoliko dana prije nego što je odlučeno da će se broj nastavaka zbog loše gledanosti srezati. Tako se, prema informacijama s Nove TV, više ne planira 185, već 100 epizoda, o čemu su nedavno obaviješteni (preostali) scenaristi koji moraju kratiti priču. "Tončija Huljića moram isplatiti svojim, a ne AVA-inim novcem. A što se tiče AVA-e, riješili smo probleme s tekućim poslovanjem", zaključio je Roman Majetić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala