Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 13.6.
Izabrali smo nekoliko serija od kojih izdvajamo finale 3. sezone "Igre prijestolja" te 4 odlična filma

TV Preporuke dana – Subota 13.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu, 13.6.

SERIJE

Lud, zbunjen, normalan, 7. sezona, epizoda 19/24, Nova TV u 20:10 sati
Kada se Damir vrati sa seminara u Dubrovniku, kući će zateći krajnje neočekivanu situaciju. Izet je u ozbiljnoj ljubavnoj vezi. Sve to ne bi bilo previše čudno, da Izetova izabranica nije muško!

Igra prijestolja, 3. sezona, epizoda 10/10, HTV1 u 21:50 sati
Bran i društvo se približavaju zidu. Sam se vraća u Castle Black, a Jon se oprašta od Ygritte. Jamie se vraća u Kraljev Grudobran, a Noćna straža zatraži pomoć od Stannisa.

Carstvo poroka, 3. sezona, epizode 3 – 5/12, HTV2 u 0:10 sati
Nucky nerado prima veliku crkvenu počast i s Gypom sklapa posao oko pošiljke alkohola oko koje će nastati veliki problem. Margaret se još više zauzima za žensku kliniku.

FILMOVI

Johnny English ponovo jaše, RTL u 20 sati
Jedan od najslavnijih svjetskih komičara, Rowan Atkinson, svima poznat kao legendarni Mr. Bean, ponovo se vraća ulozi nesposobnog tajnog agenta, Johnnyja Englisha.

Bijes pod kontrolom, HTV1 u 20:05 sati
Nakon što se ono što je počelo kao sitni nesporazum u avionu potpuno otme kontroli, plašljivi poslovni čovjek Dave Buznik dobiva nalog od suda za odlazak na terapiju kojoj je cilj kontroliranje bijesa, a koju vodi specijalist na tom polju, dr. Buddy Rydell. Kada Buddy počne svoje agresivno liječenje tako što se useli u Daveov stan, Dave se polako počinje pretvarati iz pitomog u potpuno neobuzdanog čovjeka! Prema ovom filmu je nastala istoimena serija s Charliejem Sheenom u glavnoj ulozi.

Grad lopova, Nova TV u 22:40 sati
Redatelj i glumac Ben Affleck donosi ovaj dramatični triler o prijateljstvu i izdaji, ljubavi i nadi, te bijegu od prošlosti koja nema budućnosti. Film je nastao knjizi Prince of Thieves američkog pisca Chucka Hogana.

Max Payne, HTV1 u 0:15 sati
Snimljen prema popularnoj i nagrađenoj video igri, Max Payne je policajac koji se u tajnosti bori za svoju pravdu, istovremeno otkrivajući zaplete i poremećene zločince na prljavim ulicama New Yorka.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala