Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ostvarite prave veze uz Optima Telekom i uživajte tri mjeseca bez naknade
Optima Telekom svoje je popularne O2 i O3 pakete obogatio još većim internet brzinama

Ostvarite prave veze uz Optima Telekom i uživajte tri mjeseca bez naknade


Nakon što je svoje O2 i O3 pakete obogatio još većim internet brzinama, Optima Telekom javnosti je predstavio novu kampanju "Prave veze" u kojoj, uz prednosti Optiminih usluga, naglašava i aktualne pogodnosti za korisnike. Do srpnja ove godine moguće je birati između besplatne mjesečne naknade prva tri mjeseca ili poklon-bona u vrijednosti do 600 kn.

Optima Telekom svoje je popularne O2 i O3 pakete obogatio još većim internet brzinama koje dosežu do 20/1, 30/5 i 40/6 Mbps. Paketi s navedenim brzinama bazirani su na VDSL tehnologiji koja, kroz nekoliko puta veće internet brzine od dosadašnjih, omogućuje još naprednije i kvalitetnije korištenje usluga. Za korisnike to predstavlja nesmetano uživanje u stabilnom i brzom surfanju, neovisno o tome koliko je korisnika istovremeno spojeno na internet te koliko operacija obavljaju. Konkretno, s novim će brzinama korisnici znatno manje čekati prilikom otvaranja web stranica, preuzimanja željenog sadržaja ili streaminga omiljenog sadržaja u visokokvalitetnoj HD rezoluciji.

Uz veće brzine interneta, ljubitelji zabave posebno će uživati i u Optiminoj usluzi televizije, OptiTV-u, koja pruža izvrstan izbor raznovrsnog sadržaja na iznimno modernom i naprednom korisničkom sučelju. Više od 140 TV i radijskih kanala, od kojih je već njih 100 u osnovnom paketu, zadovoljit će potrebe svih kategorija korisnika.

Upravo su prednosti Optiminih usluga bile temeljna ideja prilikom kreiranja nove kampanje koja suštinski prikazuje kako nam telekom usluge mogu pomoći da očuvamo i unaprijedimo veze koji su nam važne u životu. Kako biti pravi unuk, otac ili prijateljica pogledajte u reklamnom spotu proljetne kampanje Optima Telekoma.

Kampanju prate i posebne pogodnosti za korisnike. Optima će sve nove, ali i postojeće korisnike koji se do 8. srpnja 2015. odluče za jedan od O2 ili O3 paketa s brzim internetom, razveseliti s besplatnom mjesečnom naknadom u prva tri mjeseca ili poklon-bonovima u vrijednosti 350 ili 600 kuna, ovisno o odabranom paketu. Poklon-bon moguće je iskoristiti za kupnju bilo kojeg proizvoda iz bogate ponude Elipso trgovina diljem Hrvatske. Primjerice, uz poklon-bonove korisnici mogu umanjiti trošak prilikom kupnje tablet uređaja ili televizije i uživati u svim prednostima Optiminih O2 i O3 paketa.

Ugovorite već danas svoj O2 ili O3 paket pozivom na besplatan broj 0800 0088 ili posjetite http://www.optima.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala