Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pretenciozni Zakon ljubavi nestaje s malih ekrana?
Sapunica Nove TV ima fore do Nove godine. Koja ironija.

Pretenciozni "Zakon ljubavi" nestaje s malih ekrana?

Novi udarac ionako uzdrmanoj produkcijskoj kući AVA zadala je šugava gledanost sapunice "Zakon ljubavi" koja se svakodnevno emitira u isto vrijeme kad i HTV-ov adut "Sve će biti dobro". Unatoč sličnom startu, situacija se u narednim tjednima promijenila, a nagli pad gledanosti mogao bi prema pisanju nekih medija dovesti i do ukinuća serije, i to oko Nove godine.

Gledanost "Zakona ljubavi" trenutno iznosi oko 6 %, što je podatak koji nimalo ne oduševljava čelnike Nove TV, pogotovo uzme li se u obzir da je gledanost sapunice "Sve će biti dobro" oko 12 %. Dodatni udarac konkurenciji HTV je zadao najavom da će snimiti dodatnih 75 epizoda sapunice, dok s Nove TV o njihovom projektu dolaze potpuno suprotne informacije.

"Serija 'Zakon ljubavi' ne prestaje s emitiranjem i gledatelji je mogu nastaviti pratiti u programu Nove TV u redovnom terminu", rekla je Ekranu Vedrana Cvetko s Nove TV. Takve su izjave uobičajene kad je u pitanju ukidanje serija - RTL Televizija, primjerice, nikad nije službeno priznala da su serije "Urota" ili "Sarah Connor: Kronike" ukinute zbog mlakih reakcija gledatelja, a onda i neisplativosti.

Ukidanjem "Zakona ljubavi", visokobudžetne sapunice koja je u tom žanru na našim prostorima postavila neke nove standarde, AVA bi zabilježila drugi debakl u nizu. Podsjetimo, kriminalistička serija "Urota", čije su tri epizode emitirane na RTL Televiziji, uklonjena je iz etera zbog očajne gledanosti. Radi se o jednoj od najskupljih domaćih serija, a njezin tvorac Roman Majetić ovih je se dana prisjetio komentirajući slučaj Pukanić i akciju "Balkan Express", ističući kako je "AVA bila ispred svog vremena". Što li će za nekoliko mjeseci reći za "Zakon ljubavi"?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala