Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odlična odluka: Najbolje od svjetske odbojke na pijesku na RTL-u
U subotu i nedjelju nas očekuju prijenosi polufinalnih i finalnih utakmica "Swatch Beach Volleyball Major Series"

Odlična odluka: Najbolje od svjetske odbojke na pijesku na RTL-u

Foto: RTL

Najbolje svjetske igračice i igrači odbojke na pijesku stižu u Poreč otvoriti najprestižniju svjetsku serijuSwatch Beach Volleyball Major Series, aprijenos polufinalnih i finalnih utakmica muške i ženske odbojke na pijesku ljubitelji ovog atraktivnog sporta mogu pratiti u subotu, 6. i nedjelju 7. lipnja na RTL2.

Veselim se što će RTL ponovno biti dio jedne velike i lijepe sportske priče. Odbojka na pijesku je vrlo atraktivan i zabavan sport i siguran sam da će ovim turnirom privući brojnu publiku na novoizgrađeni stadion u Poreču, ali i ispred malih ekrana“, kazao je RTL-ov sportski reporter Antonio Vuksanović koji će, uz gosta sukomentatora, ljubitelje ovog atraktivnog sporta voditi kroz prijenos polufinalnih i finalnih mečeva na RTL2.

Polufinalna utakmica za dame na rasporedu je u subotu, 6. lipnja, u prijepodnevnom terminu, dok se finale igra isti dan u poslijepodnevnim satima. Polufinale muške odbojke na pijesku gledatelji mogu pratiti u nedjelju, 7. lipnja u jutarnjem terminu, dok je prijenos finala zakazan za rano poslijepodne.

Swatch Beach Volleyball Major Series se u Hrvatskoj održava od 2. do 7. lipnja, a ovim je turnirom Poreč postao dio velike međunarodne odbojkaške obitelji. Trideset i dva najbolja svjetska tima borit će se za prestižnu titulu, bogatu novčanu nagradu te bodove koji će ih dovesti još bliže nastupu na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru na ljeto 2016. godine.

Sunce, more, sport i zabava vas čekaju ovu subotu i nedjelju na RTL-u 2 uz utakmice najprestižnije svjetske serije odbojke na pijesku!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala