Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Priprema li producentska ekipa 'Twighlighta' još jedan blockbuster?
"Love Letters to the Dead" postaje film pod vodstvom redateljice 'Sumraka' Catherine Hardwicke

Priprema li producentska ekipa 'Twighlighta' još jedan blockbuster?

 Redateljica prijelomnog filma Sumrak, koji je započeo cijelu franšizu izvanredno uspješnih filmova i stvorio horde sljedbenika među mladom publikom, Catherine Hardwicke možda će se ponovno naći za istim stolom s producentima Sumrak sage

Na čelu s producentima Martyjem Bowenom i Wyckom Godfreyjem priprema se nova književna adaptacija. I ovog puta su zavirili u svijet romana za mlade, a inspiriralo ih je debitantsko djelo spisateljice Ave Dellaire Love Letters to the Dead. 

Love Letters to the Dead je priča o odrastanju djevojke Laurel, koja pronađe neobičan način da se suoči sa svojim životnim problemima i smrću svoje sestre. Podstaknuta kreativnom zadaćom u školi Laurel započinje pisati ljubavna pisma poznatim, ali preminulim zvijezdama. U svojim pismima se obraća glazbenim, filmskim i popularnim ikonama koje su prerano preminule (Janis Joplin, Judy Garland, Amelia Earhart, Amy Winehouse). Prvo pismo koje napiše naslovljeno je Kurtu Cobainu, glazbeniku kojeg je njezina sestra May obožavala.

Svojom neobičnom i dirljivom temom knjiga Ave Dellaire naišla je na široki odjek među mlađom populacijom, stoga ne čudi radni interes za filmsku adaptaciju. Producentska ekipa Martyja Bowena i Wycka Godfreyja poprilično je iskusna u književnim adaptacijama (Krive su zvijezde, Paper Towns), što će nesumnjivo pomoći da i ova filmska verzija postane veliki hit. 

Kako prenosi The Hollywood Reporter, redateljica Catherine Hardwicke mogla bi upotpuniti ovu dobitnu ekipu. Hardwicke se trenutačno nalazi u ranim pregovorima oko redateljske stolice za adaptaciju "Love Letters to the Dead", a ponuda dolazi u pravo vrijeme jer je njezin posljednji film Miss You Already s Drew Barrymore u glavnoj ulozi netom završio snimanje i nalazi se u postprodukciji. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala