Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čudo od eventa - UFC 187: Dva dvoboja za titulu UFC prvaka na Fight Channelu!
Nevjerojatni UFC 187 eksluzivno na Fight Channelu, noć sa subote na nedjelju 24. svibnja - 4 sata iza ponoći

"Čudo od eventa" - UFC 187: Dva dvoboja za titulu UFC prvaka na Fight Channelu!


U noći sa subote na nedjelju 24. svibnja čeka nas jedan od najjačih UFC evenata godine. U igri su dva pojasa prvaka, a popis borbi nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ne propustite spektakularni UFC 187 iz MGM Grand Arene u Las Vegasu eskluzivno na Fight Channelu. Izravni prijenos počinje u 04:00 sata iza ponoći.

Trebao je to biti veliki obračun Jona Jonesa i Anthony Johnsona. Dvojac je već pozirao na press konferencijama, sučeljavao se sa sedmom silom, sve je bilo spremno za neviđeni spektakl kada se aktualni prvak ponovno našao u novom skandalu (automobilska nesreća) koji je ga ovaj put koštao "posla i pojasa". No, UFC nije previše očajavao nego je umjesto Jonesa u vatru gurnuo donedavnog izazivača kojeg je Jones porazio - Daniela Cormiera.

Tako će dvojac Cormier i Johnson u glavnoj borbi večeri odrediti tko će biti budući UFC prvak u poluteškoj diviziji, mjestu koje trenutačno nije upražnjeno. To će ujedno biti i prva promjena na tronu ove kategorije nakon 2011. godine kada je "Bones" pobijedio Mauricija "Shoguna" Ruu i postao do dana današnjeg neprikosnoveni UFC šampion. Uspješno je čak osam puta branio pojas, a jedini koji mu je zapravo priprijetio je bio Alexander Gustafsson na UFC-u 165.

Ništa manje spektakularan neće biti niti uvodni-glavni meč večeri, a ujedno i treća obrana naslova prvaka u srednjoj kategoriji Chrisa Weidmana. Njemu će se suprotstaviti vječni izazivač Vitor "The Phenom" Belfort.

Weidman je i dalje jedan od rijetkih neporaženih UFC boraca koji svakim novim nastupom u UFC-u dokazuje da je još malo napredovao, ali i da će njegovim protivnicima biti još malo teže. Nakon dva uzastopna slavlja protiv velikog Andersona Silve (u prvom je postao prvak), Weidman je uvjerljivo pojas obranio i protiv Lyota Machide. Ukupnih 12-0 uz mnogo velikih skalpova poput Maie, Munoza, Sakare ili Halla su dokaz da je Weidman zaista "the real deal". No, onaj tko misli da će mu biti lagano se, dakako, vara. Jer Vitor Belfort je bivši UFC prvak koji se tako impresivno prilagođava tekovinama modernog MMA-ja.

Kada imate ovakva dva "blockbustera", onda je ostatak popisa borbi prilično nebitan, no UFC se pobrinuo da i svaki od naredna tri dvoboja "main carda" može biti glavna borba večeri na nekoj drugoj priredbi. Program će dvobojem u muha kategoriji otvoriti Joseph Benavidez i John Moraga - top borci u diviziji do 57 kilograma.

Čak sedam pobjeda zaredom su iza klupskog kolege Andreija Arlovskog Donalda Cerronea. Sjajni borac lake divizije je u formi života koju će testirati protiv uvijek opasnog Johna Makdessija na UFC-u 187. Ukoliko stigne i do osmog slavlja zaredom, dojam je da čelnici UFC-a više neće moći negirati Cerroneov nevjerojatan niz. Trenutačno je treći na ljestvici divizije do 70 kilograma u kojoj vlada Rafael Dos Anjos.

Doslovno nevjerojatan popis imena UFC-a 187 u uvodnim mečevima dopunjuju borci poput Dodsona, Kima, Halla, Natala ili Pylea...

UFC 187: Johnson vs. Cormier

Anthony Johnson vs. Daniel Cormier
Chris Weidman vs. Vitor Belfort
Donald Cerrone vs. John Makdessi
Andrei Arlovski vs. Travis Browne
Joseph Benavidez vs. John Moraga

Uvodne borbe:

John Dodson vs. Zach Makovsky
Josh Burkman vs. Dong Hyun Kim
Uriah Hall vs. Rafael Natal
Rose Namajunas vs. Nina Ansaroff
Mike Pyle vs. Colby Covington
Leo Kuntz vs. Islam Makhachev
Josh Sampo vs. Justin Scoggins

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala