Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 21.5.
Večeras smo izabrali premijeru 4. sezone serije Downton Abbey, emisiju Provjereno i nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Četvrtak 21.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u četvrtak, 21.5.

SERIJE / EMISIJE

Dr. Emily Owens, 1. sezona, epizoda 3/13, HTV2 u 20 sati
Nakon nenajavljenog testa iz znanja medicine među stažistima kirurgije za koji je nagrada sudjelovanje na operaciji, na kraju ostanu samo Emily i Cassandra.

Downton Abbey, 4. sezona, epizoda 1/9, HTV1 u 20:50 sati
Na Hrvatskoj televiziji od večeras možemo gledati četvrtu sezonu ove nagrađivane britanske serije. Radnja se odvija 1922. godine, šest mjeseci nakon Matthewove tragične smrti čiji se gubitak još osjeća na velikom imanju.

Provjereno, Nova TV u 22:10 sati
Saznajte zašto je splitski zoološki vrt najgori na svijetu, pogledajte kako su Slavonci proveli radni dan na Braču te eksperiment koji vraća vjeru u ljude!

FILMOVI

Otac, HTV3 u 20 sati
István Szabó je zahvaljujući ovoj drami postao međunarodno značajan redatelj. Film prati glavnog junaka koji razmišlja o svom ocu, junaku iz Drugog svjetskog rata. Kako glavni junak sazrijeva, tako otkrivamo i ključne teme novije mađarske povijesti koje se nadopunjuju s dokumentarnim snimkama.

Austin Powers: Tajanstveni tajni agent, HTV2 u 22 sata
Austin Powers: najbolji odmrznuti agent na svijetu! Dlakavih prsa i čudnovatog naglaska, ovaj je agent, iako lansiran iz slobodoumnih šezdesetih u konzervativne devedesete, jednako uspješan u privođenju negativaca pravdi!

Dani katastrofe, Nova TV u 23:40 sati
Četvrti srpnja 2005. godine, dva grada u Texasu, El Paso i Abilene, postali su žrtve nuklearnih napada što je uplelo Ameriku u treći svjetski rat. Novi zakoni omogućili su agenciji US-IDent potpunu kontrolu nad populacijom, od markiranja ljudi čipovima do cenzuriranja interneta. Oni u svakom trenutku znaju gdje ste i što radite. Istovremeno, tok rata doveo je do manjka goriva.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala