Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Utorak 12.5.
Za vas smo izdvojili emisije Piramida te Graham Norton i gosti uz tri odlična filma

TV Preporuke dana – Utorak 12.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u utorak, 12.5.

SERIJE / EMISIJE

Piramida, HTV1 u 20 sati
Večeras ćemo gledati članicu grupe Elemental Mirelu Priselac - Remi, političkog analitičara i sveučilišnog profesora Jaroslava Pecnika te pjevača Ćiru Gašparca.

Vatre ivanjske, 1. sezona, epizoda 137/140, RTL u 20 sati
Magdalena je očajna jer je Ana prijavila Andriju, a Marija posjeti Andriju u zatvoru. Dinka vjeruje da se Petar prijavio za Ginino ubojstvo samo zato da spasi Elenu. Anin prvotni šok zbog Dinkinog uhićenja prekine njezin povratak i vijest da je Petar priznao da je kriv za Gininu smrt. Uzrujana Vera posumnja da je Leon mogao ubiti Ginu...

Graham Norton i gosti, 16. sezona, epizoda 1/22, HTV2 u 20:55 sati
Nakon što smo prošli tjedan prvi put na našim malim ekranima mogli vidjeti svjetski poznati šou u kojem je gostovala naša Zrinka Cvitešić (epizoda iz 13. sezone), večeras se emisija nastavlja sa 16. sezonom. U prvoj epizodi gostuju Denzel Washington, Peter Capaldi, Gemma Arterton i George Ezra.

Kud puklo da puklo, 1. sezona, epizoda 153/160, Nova TV u 21:05 sati
Sveti je dosta i Barbare i njenog prigovaranja pa on traži od nje da mu plaća stanarinu. Barbara ostaje zgrožena na njegov prijedlog. U međuvremenu, Barbara uhvati Zokija s ukradenim papinim prstenom...

FILMOVI

Zvijeri južnih divljina, HTV3 u 20 sati
Dugometražni debi redatelja Benh Zeitlin drama je s elementima fantastike nastala prema kazališnoj predstavi Juicy and Delicious, scenaristkinje Lucy Alibar. Film je bio nominiran za četiri Oskara, a osvojio je preko 90 nagrada. Posebna priznanja za ulogu je dobila tada 9-godišnja Quvenzhané Wallis.

Bitka za Pacifik, HBO u 20:05 sati
Fascinantna priča nenadmašnog vizionara Guillerma del Tora. Izvanzemaljci prijete uništenjem Zemlje, oduprijeti im se možemo jedino divovskim robotima kojima upravljaju najbolji piloti!

Gradski kauboji, HTV2 u 21:55 sati
Još jučer su bili uspješni biznismeni kojima je život postao dosadan, a danas su kauboji koji gone stoku preko države. Sutra će smiješno hodati, ali će promijeniti svoje poglede na život... Za sporednu ulogu Curlyja u ovom filmu je veliki američki filmski glumac Jack Palance dobio Oskara te je na pozornici napravio nekoliko sklekova na jednoj ruci.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala