Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dvoje natjecatelja Trenutka istine osvojili ukupno 75 000 kuna
Dejan Raspor ipak uzeo 50 000, "kockarica" Magdalena Štefka samo 25 000 kuna

Dvoje natjecatelja "Trenutka istine" osvojili ukupno 75 000 kuna

Dejan Raspor, koji je u prošlom "Trenutku istine" (Nova TV, 20 sati) s mukom došao do 25 000 kuna uspio je u ovoj osvojiti duplo više. Jedan je od natjecatelja koji je dosad imao najviše problema i mučnih odgovora.

Za 50 000 kuna sa DA istinito je odgovorio na pitanje: "Jeste li kada masturbirali zajedno s još nekim muškarcima"? Nakon groznih pitanja iz prošle emisije, ovo i nije bilo tako teško, već smo ga čuli u emisiji, a i tada se natjecatelj obranio mladenačkom, pubertetskom znatiželjom.

Iako je njegova žena očekivala 100 000 kuna, rekla je da će prihvatiti njegovu odluku i on je odustao, što se činila dobra ideja. Bilo bi još groznije da je nakon svih priznanja  (nevjera dok je žena bila trudna te to što je pokazivao snimku seksa sa ženom drugima) kući otišao praznih ruku!

Od ukupno tri natecatelja u večerašnjoj emisiji, još je jedan otišao kući s novcima, a još jedan ima šanse u sljedećoj emisiji.

Za 10 000 kuna istinito je odgovorila na prvih 6 pitanja: Jeste li ikad prokockali tuđi novac, a onda slagali da vam je ukraden - da; Jeste li ikad kupovali nečije prijateljstvo - da; Jeste li ikad pokušavali sakriti da imate brkove - da; Jeste li se ikad potukli s nekom djevojkom zbog dečka - da; Jeste li svjesno iskorištavali nekog muškarca samo radi novca - da (ne Tomislava!); Jeste li ikad platili muškarcu da se oženi vama - da (ne Tomislavu!)!

Istinito je odgovorila i na sva pitanja druge razine: Želite li se stvarno udati za Tomislava - da; Jeste li ikad dogovorili datum vjenčanja, a onda ga samoinicijativno otkazali - da (ali opet, ne s Tomislavom!); Jeste li ikad pomislili kako ćete zaručnika Tomislava cijeli život imati na grbači - da; Biste li mogli preko noći napustiti svojeg zaručnika - da (u slučaju njegove nevjere)! Istinit odgovor na zadnje pitanje - da je maštala o seksu sa ženama donio joj je 25 000 kuna.

Njen kockarski duh kolebao se, razmišljala je da ide dalje, ali i zaručnik je rekao ne... i odustala je, iako je to prikazala kao svoju želju i pokazivanje volje da ipak zna stati. Očito joj je bilo vrlo teško jer je prije priznala da voli kockati, pa su joj tako jednom "šibicari" odnijeli čak 1000 eura!

Svoj put do novca pred kraj emisije započela je interesantna Nada Ivanić, komercijalistica iz Zagreba, koja ima 50 godina, dvoje djece i rastavljena je (očito svojom krivicom - nevjerom, prije 3 godine). U studiju s njom bila je majka, sin Bruno i

Nada je istinito odgovorila na prvih 6 pitanja i u emisiju za tjedan dana ušla sa 10 000 kuna: Jeste li radi svog načina života ikad izgubili prijateljicu - da; Jeste li ikada nekomu ponudili seks putem sms poruke - da; Jeste li se ikad napili skupa sa svojom djecom - da; Smatrate li da svojim načinom života dajete svojoj djeci dobar primjer - ne; Je li dečko vaše kćeri stariji od vašeg ljubavnika - da (ima 40 godina, njen ima 36!); Jeste li ikada zanemarili obveze svoje djece kako bi se mogli naći s ljubavnikom - da!

Očito će sljedeća emisija ponuditi više uzbuđenja od večerašnje, Nadu će sigurno dobro prorešetati za 25, a kamoli ako uspije doći i do pitanja za 50 000 kuna. Kako je voditeljica, večeras malo indisponirana (zaboravila je koliko Nada ima godina) Ivana Nanut rekla na kraju: "tko riskira proftira, tko laže - bankrotira"!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala