Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rina ne može protiv genetskog koda Arapkinje i Srpkinje
Stanari moraju tjedan dana glumiti ladyboyse - tajlandske transvestite!

Rina ne može protiv genetskog koda Arapkinje i Srpkinje

Ornela je očito krenula stopama Lucije te nakon nominacije pokušava sniziti tenzije u "Big Brother" kući. Tako se pokušala približiti Rini, objašnjavajući joj svoj odnos s Valerijom. Rina joj je rekla da misli da Valerija ide do finala, na što je Ornela odvratila da ne ide jer se ne pere, čak ni zube... te da je s njom imala 4 situacije u kojima je ona trebala reći samo: "jesam", ali nije i lagala je. Po njoj, prije će Monika u finale no Valerija.

Rina je priznala da ne može protiv svog genetskog koda, "kombinacije Arapkinje i Srpkinje... ja sam kuja po nahođenju... znam biti pitoma i maca... prilagođavam se situaciji...". Nastavila je - da u petak postoje dvije varijante: Opcija A, da izlazi van s Ivanom M. i opcija B: "najebali ste... očekujte living hell"!

O tome je na kraju večerašnje emisije, u krevetu razgovarala s Ivanom M., koji je prvi počeo, rekavši: "Znači, izlazimo u petak van"? Rina je odgovorila: "Pa, po mojoj nekoj računici... dvije klinke iz Dalmacije... ti si iz Zagreba što nije jako velik grad... realno mislim da idemo van..."!

Stanari su dobili novi tjedni zadatak, vjerojatno najteži dosad, pogotovo za muške stanare. U dnevnoj sobi pred njima plesale su tajlandske plesačice, a Elizabeta je prva shvatila da su plesačice zapravo - dečki!

Stanari će kao "Ladyboysi", tajlandski transseksualci, morati naučiti izvesti cabaret točku, dok će im stanarke morati pomoći "da se što više približe svojoj ženskoj strani". Za svakog dečka brinut će se jedna djevojka.

Morat će naučiti hod u štiklama, šminkanje, koreografiju, te se izmjenjivati u ulozi pjevačice! Marko je sve to teško prihvatio, kao i ostali "alfa mužjaci", osim Ivana M. koji je na kraju pogurao da će se kladiti na čak 70%! Druga opcija bila je minimalnih 40% i mali trud oko zadatka, no ako se već muče, bolje je da imaju veći motiv.

Dobar komentar na sve izrekao je Saša, nakon drugog nastupa "ladyboysa": "Bravo ono!". Možda najbolji komentar dala je ipak Nova TV, najavljujući (iznad Rinine glave) telopom emisiju koja slijedi - "Zora očajnika"!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala