Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mini TV - prvi hrvatski dječji televizijski kanal
Za potrebe B.net-a, Nova TV osigurava poseban televizijski program namijenjen najmlađim gledateljima

Mini TV - prvi hrvatski dječji televizijski kanal

Najmlađa i najzahtjevnija hrvatska publika za koju, međutim, počesto nedostaje pogodnih televizijskih sadržaja, može se od sada zabavljati uz prvi pravi, u potpunosti sinkronizirani kanal čiji program čine isključivo crtani filmovi.

Za potrebe B.net-a, vodećeg kabelskog operatera u Hrvatskoj, Nova TV osigurava poseban televizijski program namijenjen najmlađim gledateljima – Mini TV. To je prvi televizijski kanal na hrvatskom tržištu koji u svom  programu prikazuje isključivo crtane serije i dugometražne animirane filmove, a da je pritom u potpunosti sinkroniziran na hrvatski jezik. Ovakav pristup najmlađim gledateljima olakšava praćenje omiljenih programa, budući da niti jedan sadržaj nema titlove. 

Mini TV, program koji za B.net priprema Nova TV, može se gledati ekskluzivno putem B.netove kabelske mreže te je besplatno i bez kodiranja na raspolaganju svim korisnicima B.netovih uobičajenih paketa televizijskih programa. Svi će oni pronaći Mini TV kao kanal na poziciji broj 5, odmah nakon Nove TV.

'Svjesni smo potrebe najmlađe publike kojoj nedostaje cjelodnevni specijalizirani sadržaj na hrvatskom, jer je program namijenjen djeci na komercijalnim kanalima
'Suradnja medijski jakog partnera kao što je Nova TV s jedne strane, te tehnološki i distribucijski jake tvrtke, kakva je B.net, s druge strane, sasvim je prirodno partnerstvo. B.net svojim korisnicima, gledateljima televizijskih programa, želi davati i posebne, domaćem tržištu prilagođene sadržaje, pa je ova suradnja odličan put ka tome da svojim korisnicima ponudimo dodatnu vrijednost uz naše ionako atraktivne pakete svjetskih televizijskih programa'- izjavio je Senad Kulenović, direktor prodaje i marketinga B.neta.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #32
    0 0
    gordan gordan @ 7.11.2008. 13:40
    Ok, ovaj topic je otišao u skroz krivom smjeru, kao i obično, kad se u priču umiješaju stvari koje nemaju veze s naslovom teme. Franz, vic je dobar, ali ajde pliz otvori u temu u Brblj forumu i tamo ga postaj. Closing.
  • #31
    0 0
    franz franz @ 7.11.2008. 13:24

    a jeste svi prepametni i ratoborni, sad svi na gorlocka!! to je strašno..  de skockajte se svi ili ću ja popizdit pa će biti svega"!!!

    evo jedan vic pa se smirite svi.. otputovao huso za njemačku na posao, a kod kuće svoju voljenu fatu ostavio samu. za nekih mejsec dana javlja mu se mujo!! ej haso, kao prvo tvoju fatu je odkad te nema pojebalo pola grada, pod drugo i ja sam isto hahah, a pod treće sta veliš za ono drugo!!??

    haso uzvraća!! kao prvo kakvi ste luzeri, kao drugo mujo fata ima sidu, a pod treće šta sad veliš na ono drugo!!

    franz

  • #30
    0 0
    gordan gordan @ 7.11.2008. 0:44
    Da, cijela priča je dosta zanimljiva i pomalo, usudio bih se reći, komična.
  • #29
    0 0
    masni masni @ 7.11.2008. 0:06

    Ne znam zakaj ste se okomili na Zelka. Gorlock je napao Zelka zato kaj djeci pušta Minimax na srpskom (iako je ovaj čak i reko da se boji da mu djeca ne prospikaju srpski), dok mudri Gorlock djeci pušta isti program na rumunjskom???

    Jer Gorlockova djeca bolje razumiju rumunjski od srpskog???

    Zapravo ne, ali Gorlock je htio pokazati kako je u njegovoj kući ekavica no no .

    Jebote, Gorlock, ti si car. Al kaj ak ti djeca počnu pričat rumunjski i lijepit Čaušeskove slike po frižideru?

  • #28
    0 0
    franz franz @ 6.11.2008. 23:52

    i od mene gute nacht fur alles.

    franz

Pogledaj sve komentare (32)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala