Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Daniel Brühl otkrio koja ga uloga čeka u 'Captain America: Civil War'
Nakon mnogobrojnih nagađanja u kojoj bi se ulozi Brühl mogao naći, napokon je stigla i službena potvrda

Daniel Brühl otkrio koja ga uloga čeka u 'Captain America: Civil War'

Kada su prvi put objavili kako će se Daniel Brühl naći u sljedećem Marvelovom filmu o Kapetanu Americi - Captain America: Civil War, potrudili su se sačuvati za sebe informaciju o tome u kojoj će se ulozi Brühl naći. No sam glumac ovog je vikenda u razgovoru za Independent ležerno potvrdio informaciju o svojoj ulozi.

Na spomen kako će biti negativac Baron Zemo u nadolazećem superherojskom filmu Brühl je jednostavno rekao: "Mislim da vam to mogu reći bez da me bace u Marvelov zatvor. Prvih nekoliko dana hodat ću uokolo kao maleni dječak, zadivljen megalomanskim projektom. Projekt je nevjerojatan. Mogli bismo napraviti 20 filmova s tim budžetom."

Baron Heinrich Zemo je jedan od osnovnih antagonista u stripovima o Kapetanu Americi. On je nacistički znanstvenik koji ima sklonost ka stvaranju zraka smrti koje bi se mogle koristiti za uništenje svijeta. Nosi ljubičasto odijelo koje mu se zauvijek zalijepilo na lice nakon što je Kapetan Amerika napao njegov laboratorij što je rezultiralo ogromnom eksplozijom.

No Baron Heinrich Zemo je lik smješten u 1940-te, tako da bi se teško mogao naći uz Kapetana Ameriku, Iron Mana i Hulka. Brühl bi zapravo trebao biti Baron Helmut Zemo, Heinrichov sin koji je radio kao inženjer u Njemačkoj kada je saznao da se Kapetan Amerika vratio što ga je razbijesnilo. Na koji će se način boriti protiv Kapetana Amerike saznat ćemo 6. svibnja 2016. kada film stiže u kina.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala