Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 23.4.
Za vas smo izdvojili novu epizodu serije Kud puklo da puklo te emisije Provjereno i zadnju polufinalnu epizodu 3, 2, 1 - kuhaj!

TV Preporuke dana – Četvrtak 23.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u četvrtak, 23.4.

SERIJE / EMISIJE
 
Kud puklo da puklo, 1. sezona, 139. epizoda, Nova TV u 21:05 sati
Tomislav i Snježana su proveli romantičnu noć. Tomislav ju je odlučio zaprositi. Izlazi iz sobe i angažira ukućane da mu pomognu u tome. Snježana je presretna i pristaje, te hitro odjuri javiti Ani. Međutim, Ane užasno reagira i ne želi čuti za svadbu s Tomislavom…
Tri, dva, jedan - kuhaj!, RTL u 21:05 sati
Jučer su se kandidati poigrali s azijskom kuhinjom, a danas odlaze u Meksiko. Trenutno na tablici uvjerljivo vodi Anja dok su na začelju s jednakim brojem bodova Duška i Karolina. Mogu li one dostići vodeći trojac ili će završiti u duelu i tako jedna od njih ispasti prije samog finala?
 
Provjereno, Nova TV u 22:10 sati
Građani koji imaju kredite su u strahu jer se postavlja pitanje hoće li i kamate za kredite u eurima porasti. Ekipa donosi priču o dramatičnim ljudskim sudbinama koje su u rukama krijumčara ljudi. Dva hrvatska glumca priključena su na uređaj koji simuliraju bol koju žene trpe prilikom poroda, a njihove reakcije donosi večerašnja emisija.
 
FILMOVI
 
Moby Dick, HTV3 u 20 sati
Legendarni redatelj John Huston prihvatio se adaptacije Melvilleova romana Moby Dick, unatoč upozorenjima da je riječ o vrlo zahtijevnom djelu na koje bi publika mogla suzdržano reagirati. Doista, prve su kritike bile razmjerno nepovoljne i tek je naknadno doživio pravi uspjeh.
Prije ponoći, HBO u 20:25 sati
Završni dio kultnog Before (Prije sumraka, Prije svitanja) serijala o ljubavi dvoje glavnih likova, Jesseja i Celine, je dobio odlične kritike i zaradio je 20 milijuna dolara diljem svijeta.
 
DaBar, HTV2 u 23:45 sati
Oskarovci Mel Gibson (Hrabro srce, Pobješnjeli Max) i Jodie Foster (Kad jaganjci utihnu), koja je ujedno i redateljica filma, udružuju snage u ovoj snažnoj drami o Walteru Blacku, muškarcu koji spas od depresije pronalazi u običnoj igrački.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala