Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anna Paquin bi ponovno glumila Rouge, ali pod jednim uvjetom
U razgovoru sa fanovima preko Twittera glumica je otkrila jedini uvjet koji ima za repriziranje uloge u X-Menu

Anna Paquin bi ponovno glumila Rouge, ali pod jednim uvjetom

Rouge je jedan od likova koje gledatelji naprosto vole no istina je da mutantska junakinja nije imala priliku pokazati sve što zna i umije u X-Men filmovima. U originalnoj trilogiji, kao i u X-Men: Dani buduće prošlosti, gdje ju je utjelovila Anna Paquin, Rouge je bila nezadovoljna tinejdžerica sa nesretnim moćima i nije baš imala previše prilike uključiti se u akciju i boriti se protiv sila zla.

Osim obožavatelja, i sama je glumica to primijetila i odlučila postaviti uvjet oko vraćanja u X-Men franšizu: ili leti ili ništa.

To je otkrivenje sama oskarovka objavila na svom Twitteru, kada je odlučila odgovarati na pitanja obožavatelja. Kada su ju pitali hoće li ponovno glumiti Rouge Paquin je jednostavno odgovorila: "Ako ću moći letjeti, naravno." Isprva se činilo kao spontana šala no u kasnijem tweetu je objasnila što je točno mislila reći: "Samo sam htjela reći da stripovska Rouge leti, a ja nikad nisam. Želim biti opaka Rouge, ne sramežljiva tinejdžerica Rouge."

Fanovi filmske verzije Rouge znaju da je njena mutantska sposobnost da može preuzeti moći drugih samo jednim dodirom no u stripovima je bio period kada je Rouge mogla letjeti. Do toga je došlo nakon što je u potpunosti upila moći originalne Ms. Marvel/Carol Danvers, čime je dobila i pojačanu snagu i brzinu, imunost na otrove i neke druge moći.

Međutim, ukoliko bi X-Men filmovi željeli dati Rouge te dodatne moći bili bi primorani smisliti neku alternativnu priču kako je do njih došla s obzirom da je Ms. Marvel lik koji pripada u Marvelov svijet te ga 20th Century Fox ne smije koristiti. Tako da je pitanje hoćemo li uopće više gledati Annu Paquin kao Rouge.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala