Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Srijeda 15.4.
Za vas smo izdvojili novu epizodu serije Psihološki pristup, emisije Seoska gozba i 3, 2, 1 – kuhaj! te nekoliko nagrađivanih filmova

TV Preporuke dana – Srijeda 15.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u srijedu, 15.4.

SERIJE / EMISIJE
 
Seoska gozba, HTV1 u 20 sati
Kulinarska emisija je na polovici treće sezona, a današnja epizoda nas vodi na jadranski otok Šoltu u obitelj poznatih medara.
 
Tjedan kapetana danas se nalazi na svojoj polovici. Iako je jučer crveni tim dobio više bodova, zbog prednosti u ponedjeljak i dalje vodi žuti tim sa 6 bodova prednosti. Danas je na redu biranje namirnica nakon kojeg slijedi iznenađenje: zamjena odabranog sa suparničkim timom…
 
Psihološki pristup, 1. sezona, 2. epizoda, HTV3 u 23:15 sati
Robbie Coltrane je kriminalistički psiholog doktor Edward Fitz Fitzgerald, klasični antijunak koji je istovremeno genijalac i pomaže policiji pri rješavanju najtežih slučajeva. U današnjoj epizodi glavni sumnjivac za užasno ubojstvo tvrdi da je izgubio pamćenje.
 
 
FILMOVI
 
Osveta na visokim petama, HBO u 20:05 sati
Kad Carly (Cameron Diaz) otkrije da je njezin dečko (Nikolaj Coster-Waldau) oženjen, započinje neobično prijateljstvo s njegovom suprugom (Leslie Mann) s kojom mu se odlučuje osvetiti, a kao pomoć stiže treća žena: njegova ljubavnica (Kate Upton)!
 
Mala miss Amerike, HBO Comedy u 20:55 sati
Debitantsko ostvarenje darovitog redateljskog i bračnog para Jonathana Daytona i Valerie Faris je izvrsna pustolovna humorna drama od četiri nominacije za Oscara nagrađena onima u kategorijama najbolje muške sporedne uloge i najuspjelijeg scenarija.
 
Novi svijet, HTV3 u 23:20 sati
Autor filma Emanuele Crialese, rođeni Rimljanin sicilijanskog porijekla koji je režiju studirao na Newyorškom sveučilištu, postigao je ovim filmom veliki uspjeh - Nuovomondo je uvršten u konkurenciju Venecijanskog festivala gdje je nagrađen Srebrnim lavom i nizom manjih nagrada. Odlične glavne uloge su ostvarili Vincenzo Amato i međunarodno mnogo poznatija Charlotte Gainsborough.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala