Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Cusack i Paul Dano predvode The Beach Boyse
U filmu "Love & Mercy" John Cusack i Paul Dano igraju osebujnog pjevača i ikonu američke glazbe Briana Wilsona

John Cusack i Paul Dano predvode The Beach Boyse

 Biografski film Love & Mercy donosi The Beach Boyse na velika platna. U filmu o ljubavi i glazbi središnje mjesto zauzela je osobnost Briana Wilsona, glazbene ikone i pokretača glazbene grupe koja stoji kao predvodnik žanra. 

Dobre vibracije donosi nam Bill Pohlad, koji je režirao film čiji je naslov "Love & Mercy" preuzet iz istoimene pjesme Briana Wilsona objavljene 1988. godine na njegovom samostalnom albumu.

Produkcija samog filma je bila donekle problematična, a iako je početak najavljen 2011. premijera filma održala se tek 2014. godine na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Nakon nezadovoljavajućih scenarija redatelj je uposlio Orena Movermana na izradi novog scenarija, kojeg je u konačnici i ekranizirao. Moverman će ljubiteljima glazbe i filma biti poznat kao scenarist biografske drame o Bobu Dylanu I'm Not There.

Bill Pohlad je sam financirao produkciju filma, nakon što je opčinjen diskografskim izdanjem The Pet Sounds Sessionsa odlučio otkriti priču u pozadini i njenom glavnom akteru Brianu Wilsonu.

Radnja filma prati pjevača Briana Wilsona kroz dvije udaljene faze života, a u toj paralelnoj radnji dva karakteristična glumca su preuzela ulogu. Paul Dano se našao kao ranija inkarnacija ovog uspješnog glazbenika, dok je John Cusack preuzeo Wilsonove poznije godine života . 

Uz Johna Cusacka i Paula Dana u filmu glumi i Elizabeth Banks, a kako "Love & Mercy" izgleda i zvuči pogledajte u traileru. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala