Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Slađa i Hana u reality showu Big Mama House OBN-a
I Stoka ušao u kuću, najavljene Jelene Urukalo nema!

Slađa i Hana u reality showu "Big Mama House" OBN-a

Bosanskohercegovačka televizija OBN večeras je (20 sati) uspješno porinula novi reality show "Big Mama House". U uvodu su voditelji Vjekoslav Kramer i Dejana Rosuljaš najavili da su do sada pjevali, plesali, glumili, a da sad počinje najveći projekt OBN televizije (kanal 851 na Max TV-u) dosad. Napravili su ga u stilu "red carpet" dočeka zvijezda i prilično im je uspjelo napraviti glamurozni show.

Tome je doprinijela i treća voditeljica Selma Krifica, koja je prva ušla u "kuću" kao šefica - "Big Mama", koja je potom dočekivala stanare i dodatno pričala s njima.
Vidjeli smo i kraći prilog o građenju i uređivanju "kuće", čak su i sami voditelji postavljali madrace i jastuke.

Prva je pred "kuću" (ustvari zgradu televizije) došla Hana Hadžiavdagić, pa dvije nepoznate stanarke: Martina Kordić i Alma Tucaković.

U drugom valu došli su Amel Čurić, poznat kao pobjednik 1. OBN-ovog music showa, "nepoznati" Husein (prezime nismo uspjeli čuti, potpisivali su sve samo imenima) te još jedna poznatija osoba - Milan Radonić koji se bavi tarotom i čest je gost televizija (bio i u "Na rubu znanosti").

U trećem dolasku iz limuzine su izašle "nepoznata" Maja Osmanović i turbo poznata Slađa - Slađana Petrušić.

Zadnji su u kuću ušli "nepoznati" Feđa (i nepoznatog prezimena) i Stoka - Marin Ivanović koji je najavljen kao "najpoznatiji hrvatski reper" (?).

U kuću je tako ušlo 10 stanara koji će se devet tjedana boriti za nagradu od 50 000 konvertibilnih maraka. Po najavama trebalo ih je biti 12, tamnoputa manekenka Daniella Mijatović odustala je zbog poslovnih anganžmana, a nadajmo se da ćemo uskoro doznati zašto je odustala naša Jelena Urukalo?

Ili će možda ući naknadno kad (i ako) Stoka ispadne? Malo je bizarno zvučala najava da će oboje biti zajedno u reality showu, čudi da to do danas nije bilo demantirano. Da je i ona unutra, show bi mogli nazvati i "Farma 2"!

Taman kad su počeli večerati, Stoka je dobio zadatak da nađe skrivenu kovertu sa tjednim zadatkom. U kutiji sa začinima pisalo je da im sutra dolaze grafiteri u dvorište, gdje će s njima oslikavati kuću! Bore se dva tima, a od poraženog će dvoje biti nominirano za ispadanje, o čemu presuđuju gledatelji.

Na kraju su voditelji najavili da će se na OBN-u dnevno show moći gledati od 11-12, 16-17 i 20-21 sat, plus noćni sažeci. Svake subote u 20 sati počinje eliminacijska emisija kad jedan kandidat napušta kuću.

Po svemu sudeći, većina pravila slična je ostalim reality showovima kojima smo poplavljeni u zadnje vrijeme (iako ovaj ne prenosi nijedna naša televizija), a vidjet ćemo što će i kako će točno raditi, kakve će biti (eventualne) kazne i kakav će im biti kontakt sa vanjskim svijetom.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala