Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jonah Hill u drami True Story
Drama "True Story" je bazirana na istinitoj priči o novinaru kojeg je utjelovio Jonah Hill i ubojici kojeg je odigrao James Franco

Jonah Hill u drami "True Story"

 Dok se cijeli Hollywood trese od posljedica hakerskog napada i međunarodnog incidenta koji je dostigao neslućene razmjere u vezi s filmom Setha Rogena i Jamesa Franca The Interview, potiho je izašla video najava za ozbiljniju i dramatičniju glumačku izvedbu Jamesa Franca. 

U glavnim ulogama nalaze se glumci koje smo već jednom vidjeli u istim kadrovima, ali u pomalo drugačijem okruženju humoristične fantazije Ovo je kraj. James Franco i Jonah Hill u filmu True Story prihvatili su se drame o novinarskoj etici i neobičnom odnosu između ubojice i novinara koji se razvija kao posljedica neobičnog događaja. 

U osnovici radnje filma istinita je priča o novinaru New York Timesa, a sam film napravljen je prema memoarima novinara Michaela Finkela. 
 
Film koji je režirao Rupert Goold prati propast karijere dotada cijenjenog novinara Mikea Finkela koji dobiva otkaz iz New York Timesa nakon što se otkrije kako je krivotvorio veliki dio jednog od svojih novinarskih članaka. U isto vrijeme policija je uhitila čovjeka koji se predstavljao njegovim imenom, a uhićen je zbog ubojstva vlastite obitelji. Pravim imenom Christian Longo iz zatvora kontaktira novinara s ciljem da mu ispriča svoju životnu priču. 
 
Uz Jamesa Franca koji glumi Christiana Longa i Jonah Hilla u ulozi Michaela Finkela glavna uloga pripala je i Felicity Jones. Njima uz bok stali su i Ethan Suplee, Gretchen Mol i Robert John Burke. 
Video najava je izašla povodom siječanjske premijere na Sundance festivalu, a ovom prilikom možete je i pogledati.

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala