Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Allegiant - Part 1 pod paskom istog redatelja
Novi redatelj koji se prihvatio nastavka "Divergent", Robert Schwentke, potpisao je i za posljednji dio trilogije "Različita"

"Allegiant - Part 1" pod paskom istog redatelja

 Filmski serijal Različta o mladoj junakinji Tris ove godine je na svjetskim kino blagajnama zaradio 200 milijuna dolara, a drugi nastavak filma već je u pripremi za koji smo nedavno vidjeli i prvi teaser trailer. Trilogija Različita idealno se uklopila u polet distopijskih filmova s neočekivanim glavnim junacima. 

Iako je film imao promjenu za redateljskim mjestom između prvog, kojeg je režirao Neil Burger i drugog nastavka kojeg je preuzeo Robert Schwentke, trilogija nije izgubila ritam, a ni svoju popularnost, pa će drugi nastavak Insurgent biti u kinima već u ožujku iduće godine. 

Trilogija je zasnovana na književnom serijalu spisateljice Veronice Roth, a svoju dosljednost radnje i atmosfere vrlo lako može povući iz tog izvornog materijala. No, nije na odmet za kormilom ovakve trilogije imati i jedinstvenu viziju koja proizlazi iz režiranja, ondnosno redatelja.
Takvog su mišljenja bili i u Lionsgateu pa su osigurali da redatelj Robert Schwentke ostane na režiserskoj stolici barem za snimanje trećeg filma iz serijala. Osim toga, takva odluka pokazuje povjerenje studija u redatelja i zadovoljstvo s novim nastavkom režisera čiji je posljednji projekt (R.I.P.D.) bio žestoko kritiziran.
 
Kako smo već izvještavali, slijedeći posljednju modu, zaključni dio trilogije bit će podijeljen na dva filma, za sada poznatim pod naslovima Allegiant - Part 1 i Allegiant - Part 2. Šteta bi bila ukoliko studio ne uspije osigurati ostanak istog redatelja i za posljednji film.
Uzimajući u obzir da su Allegiant filmovi najavljeni za 2016. i 2017. godinu, bit će još vremena za pregovore. 
 
Do tada svi obožavatelji se imaju čemu nadati jer pravi trailer za Insurgent još nije izašao, a čini se kako će osvanuti za nekoliko dana, barem ako je suditi prema objavi na Twitteru
Insurgent ćete moći gledati u domaćim kinima od 20. ožujka iduće godine.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala