Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 5.2.
Večer donosi hit filmove, ali nema nikakvih premijera

TV Preporuke dana – Petak 5.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 5. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Zaljev, HTV 2 u 22:20 sati
Radost zbog Hollynog potpunog oporavka pomuti njezino odbijanje da kaže bilo što o tome što joj se dogodilo. Ona se povjeri Lisi, a njezina ispovijest baca novo svjetlo na to tko je ustvari Dylanov ubojica.

FILMOVI

Bourneov ultimatum, RTL u 20 sati
Nakon što je izgubio pamćenje, i ostao bez jedine osobe koju je volio, neće ga zaustaviti niti kiša metaka nove generacije specijalno obučenih ubojica koji ga slijede u stopu i koji će učiniti sve što je potrebno kako bi ga spriječili da sazna svoj pravi identitet.

Pirati s Kariba: Salazarova osveta, HTV 1 u 20:10 sati
Uzbudljiva avantura vodi nas do nesretnog kapetana Jacka koji osjeća jake vjetrove loše sreće kako pušu u njegovom smjeru kad smrtonosni duhovi mornara, predvođeni strašnim kapetanom Salazarom, pobjegnu iz Đavoljeg trokuta odlučni ubiti sve pirate na moru, a posebno Jacka. Njegova jedina nada za opstankom leži u legendarnom Posejdonovom trozubcu.

X-Men početak: Wolverine, RTL u 22:10 sati
Prethodeći događajima iz X-Men trilogije, film X-Men početak: Wolverine epska je priča o Wolverinovoj (Hugh Jackman) nasilnoj, ali i romantičnoj prošlosti te njegovom složenom odnosu s Victorom Creedom (Liev Schreiber) i zloglasnim programom Oružja X. Wolverine susreće brojne mutante među kojima se pojavljuju i neke od legendi svijeta X-Mena koje već dugo nismo vidjeli.

Različita, Nova TV u 23:15 sati
Radnja je smještena u budućnost gdje je svijet podijeljen u frakcije prema tipovima pojedinih osobnosti. Beatrice "Tris" Prior živi u Chicagu koji se raspada, grad je podijeljen na pet frakcija, u skladu s uvjerenjima i strastima. No, Tris se suočava sa svojim najdubljim strahovima kad otkrije da je Različita i da je stoga meta opasnih lidera. Paralelno se upušta u romantičnu i nasilnu vezu s instruktorom, a priča se pretvara u nepredvidljivu i neizbježnu avanturu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala