Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


N1 kreće 30. listopada
Dnevnik, N1 info, Pressing, Novi Dan i još mnogo emisija različitog sadržaja

N1 kreće 30. listopada

Najnovije vijesti, talk show, jutarnji program, kultura, sport i zabava, dokumentarni serijali, news-portal i mobilna aplikacija N1, prva regionalna 24-satna news-platforma i ekskluzivni CNN-ov partner za regiju, počinje s radom 30. listopada. TV Kanal N1 u Hrvatskoj moći će se gledati preko operatera MAXtv, B.net i platforme Total TV. N1 će biti dostupan i putem drugih medija moderne komunikacije–news-portala N1 na adresi www.n1info.com te aplikacija na platformama iOS, Android i Windows.

N1 ima tri regionalna centra: u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu, od kojih svaki ima svoju uređivačku politiku, novinare, TV-studio, internetsku i mobilnu platformu. Sva tri studija proizvodit će tri odvojena sadržaja koji će se spajati u jedan regionalni program kada su u pitanju informacije zanimljive publici u sve tri zemlje.

Kao ekskluzivni partner CNN-a za regiju, N1 će moći emitirati CNN-ov program koji smatra relevantnim za gledatelje u regiji. Istovremeno ova suradnja daje mogućnost da N1 na CNN-u emitira i sadržaje iz regije koji imaju globalni značaj.

Direktor programa za Hrvatsku, urednik i voditelj političkog talk show programa Pressing bit će Dubravko Merlić. Zoran Šprajc će raditi Dnevnik s ekipom uglednih novinara među kojima su Josip Šarić, Vanja Kranic, Antonio Zavada, Katarina Brečić, Tina Kosor, Nina Kiseljak i drugi, a tu su i Tihomir Ladišić, koji će voditi jutarnji program Novi dan, zatim Dunja Drvar Mazzocco i mnogi drugi. Pored ovih, već poznatih lica, tim N1 čine i Brent Sadler, direktor uredničkog kolegija i bivši dopisnik CNN-a, kao i Rusmir Nefić, direktor produkcije i programa.

Dnevnik N1 obuhvatit će glavne teme i događaje dana, reportaže s lica mjesta, analize iz svih kutova i sa svih strana, komentare i goste u studiju. Od ponedjeljka do petka Dnevnik u 19 sati vodit će Zoran Šprajc, a u Dnevniku u 22 sata smjenjivat će se Sandra Križanec i Mašenka Vukadinović.

Najbrže i najaktualnije vijesti iz Hrvatske i regije, iz sata u sat, više puta dnevno u N1 INFO. Centri N1 u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu pratit će najznačajnije događaje dana uz uključenja reportera uživo s terena. N1 INFO iz zagrebačkog studija vode Sanda Križanec i Mašenka Vukadinović.

Pressing je Hard talk intervju, jedan na jedan, s najznačajnijim političkim i javnim ličnostima. Autori i voditelji Pressinga su direktori vijesti centara N1: Dubravko Merlić (N1 Zagreb), Jugoslav Ćosić (N1 Beograd) i Amir Zukić (N1 Sarajevo). Pressing, kao aktualni interaktivni regionalni politički talk-show, pratit će aktualne teme s lokalnim gostima.

Jutarnji program Novi Dan emitirat će se od ponedjeljka do petka od 8.00 do 10.00. Uživo iz tri studija, Zagreba, Beograda i Sarajeva, Novi dan donosit će najvažnije priče i razgovore s najaktualnijim gostima iz čitave regije. Najzanimljivije novinske naslove komentirat će novinari i urednici dnevnih novina i tjednika kao i ostale javne ličnosti. O svim značajnim događajima izvještavat će reporteri uživo, s lica mjesta. Novi Dan će za gledatelje u Hrvatskoj voditi Tihomir Ladišić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala