Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Večeras počinje Hrvatski broj jedan!
Svakoga petka budite uz RTL i najveće estradne zvijezde te detaljnu analizu hrvatske glazbene scene

Večeras počinje Hrvatski broj jedan!

Foto: RTL

Večeras od 20 sati rezervirajte vrijeme za vrhunsku zabavu, najveće estradne zvijezde, omiljenog televizijskog voditelja i detaljnu analizu hrvatske glazbene scene! Glazbeni gosti će izvoditi pjesme koje su pozicionirane na ljestvici, stručni tim će se pobrinuti za osebujnu i zabavnu analizu iste, a svi oni će komentirati ljestvicu i prisjetiti se emocija, dogodovština i uspomena koje ih vežu uz određeni dio vremena.

Hrvatski broj jedan je glazbeni show nastao prema ideji The Ultimative Chart showa. Koncept ove zabavno glazbene emisije se temelji na ljestvici Top 40 (pjesama uglavnom iz Hrvatske s ponekim izletom u bivšu Jugoslaviju) prezentiranoj kroz video klipove, odnosno spotove, komentare poznatih Hrvata iz sfera javnog života, odnosno šoubiznisa i estrade, komentare glazbenih gostiju na temu emisije koju moderira trust glazbenih mozgova predvođen voditeljem, Davorom Dretarom Dreletom.

Svaka emisija će ugostiti glazbenike, nastupit će brojne estradne zvijezde, a top ljestvica sadržavat će četrdeset pjesama karakterističnih za tematiku kojom se emisija bavi, od najuspješnijih pjesama svih vremena do najvećih hitova današnjice. Ljestvica nastaje kombinacijom prijedloga od strane glazbenih stručnjaka i objektivnih statističkih podataka prikupljenih iz povijesnih top ljestvica, broja puštanja u eter, odnosno izvođenja i, naravno, prodaje. Svi su podaci prošli i statističku analizu. Uz njih dodatno imamo i analizu YouTube pregleda preko Peakvibe aplikacije.

Uz kućni bend koji će se pobrinuti da atmosfera na setu od početka do kraja ostane u veselom ritmu, svakog petka će tim glazbenih stručnjaka ugostiti i glazbene zvijezde. Sve će se to odvijati pod voditeljskom palicom Davora Dretara Dreleta, a spomenuti dream team čine Siniša Škarica - legendarni hrvatski producent i glazbeni urednik, Ante Perković - glazbeni kritičar, publicist i općenito glazbeni znalac, Dubravko Jagatić - rock kritičar, audiofil i zaljubljenik u glazbu, Zvonimir Dusper Dus - multi instrumentalist, glazbeni znalac i producent te Ivana Radić, statističarka.

Budite uz RTL televiziju u demistificiranju brojki i popularnosti najvećih hrvatskih glazbenih hitova svakog petka od 20 sati!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala