Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Peter Dinklage postaje lovac na glave
Kriminalistički triler radnjom smješten na Divlji zapad snima se prema književnom predlošku Joea Lansdalea

Peter Dinklage postaje lovac na glave

Photo: PR photos

Peter Dinklage postat će lovac na glave u filmu temeljenom na romanu Joea Lansdalea The Thicket.

Gianni Nunnari producira film s Dinklageom i svojim dugogodišnjim menadžerom Davidom Ginsbergom kroz svoju novoosnovanu produkcijsku kuću Hollywood Gang. Shannon Gaulding također će se pridružiti projektu kao producentica.

Mračna vizija Joea Lansdalea oživjet će u rukama brilijantno talentiranog Petera Dinklagea koji će utjeloviti lik Shortyja - to je moj san” izjavio je Nunnari. “Ovo je film sa stilom i oštrinom koji je Hollywood Gang čekao; srećom sve smo te osobine pronašli u ovoj knjizi. Jedva čekamo da film podijelimo s publikom diljem svijeta.”

Dinklage je najpoznatiji po ulozi Tyriona Lannistera u HBO-ovoj hit seriji Igra prijestolja, za koju je dobio nagrade Emmy i Golden Globe. Nedavno je uz Adama Sandlera završio snimanje filma Pixels.

Nunnari je producirao filmove Se7en i 300, a trenutno radi na filmovima Napoleon i Blood In, Blood Out.

B.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 25.9.2014. 11:53

    pa bio je ljubavnik u drami, humornoj istina, i išlo mu je odlično...visina ni u kom slučaju ne predstavlja prepreku...

  • #2
    2 2
    1019601254 zdravkodren jojboli @ 24.9.2014. 23:27

     Nemam niš protiv osoba niskog rasta nit protiv Dinklage, recimo da u idućem filmu neki bijelac  glumi košarkaša, M. Jordana.Onda bi  ispao mrzitelj bijelaca.  Nikad nisam diskriminirao ljude, al isto tak neću ni na pozitivan način , jer je opet diskriminacija. Cijeli svijet vidi Dinklagea ko simpatičnog zajebanog patuljka zvanog "Vražičak". I sad on mora opravdat vaša očekivanja i glumit Vražička u svakom filmu. Htel bi ga u drami pogledat, ne u ovakvim parodijama gdje je cijelo vrijeme Lanister il kak već. Ono prije kaj sam napisao je o ulozi, niš osobno. Kažem, zašt ne bi bio ljubavnik u drami, nego Vražičak na Divljem Zapadu, pa će bit plaćeni ubojica za mafiju, vođa klana u Sinovima anarhije, i na kraju Boško Buha. 

  • #1
    0 3
    1019601254 zdravkodren jojboli @ 24.9.2014. 13:10

    Koja parodija, sljedeća Dinklageova uloga je prvak UFCa u kategoriji dječji vrtić. Fakat se trebaš potrudit nać smisleni film, tip je lovac na glave, a pištolj mu nemre okinut jer se vuče po zemlji i stalno je zaštopan,pošto ga nosi za opasačem a dužu cijev ima neg mali noge, da ne govorimo o tom kak bi potegao na dvoboju. Ima tu ulogu u onoj bajci i sad je odjednom postao akcijski heroj i to u westernu, meni je to svetogrđe, ono, totalno. Kriminalistički triler !!! Da ga bar Clint pregazi s autom kad ide u rikverc.

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala