Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljen isječak iz filma Big Game
Zabavna avantura "Big Game" prati 13-ogodišnjeg dječaka i predsjednika SAD-a u bijegu od terorista kroz duboku šumu Finske

Objavljen isječak iz filma "Big Game"

Big Game je filmska avantura u režiji finskog redatelja i scenarista Jalmarija Helandera. Radnja Big Gamea je smještena na finski Lapland, a vrti se oko dječaka imena Oskari kojeg glumi Onni Tommila i Samuela L. Jacksona u ulozi predsjednika SAD-a. 

Redatelj je nakon tri godine rada na filmu uspio okupiti odlični skup glumaca, a uz Samuela Jacksona vidjet ćete Rayja Stevensona (Divergent), Teda Levina (Shutter Island), Felicity Huffman (Desperate Housewives), Jima Broadbenta (Filth) i Victora Garbera (Argo).
 
 
Film je imao svoju premijernu večer na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a što je zabavilo publiku u ovoj urnebesnoj avanturi najbolje ćete saznati ako pročitate sinopsis
 
Oskari, bojažljivi 13-ogodišnjak, zabrinuto razmišlja o svojoj sudbini. Kako mu tradicija nalaže, došlo je vrijeme da iskuša svoje sposobnosti duboko u šumi. Kako su činili svi njegovi predci, mora provesti jedan čitav dan i čitavu noć sam u šumi. Naoružan samo lukom i strijelom mora se vratiti s plijenom kako bi dokazao svoju muževnost. Prestrašen i sam luta okrutnim okolišem kada začuje zaglušujući zvuk.
Tražeći izvor buke naiđe na kapsulu za spašavanje. Pokaže se da je to ni manje ni više nego kapsula američkog zrakoplovstva Air Force Onea u kojoj dječak pronađe stisnutog i natučenog predsjednika SAD-a. Dolazeći iz svih smjerova, predsjednika naganjaju teroristi koji ga hoće oteti ne prezajući ni od čega.
 
Smrtonosna je to igra mačke i miša u kojoj život američkog predsjednika, najmoćnijeg čovjeka na svijetu, ovisi o mladom Oskariju. Udruženi protiv terorista, predsjednik i dječak moraju preživjeti noć.

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala