Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


7. sezona serije U uredu na Drugom programu Hrvatske televizije
Na Drugom programu Hrvatske televizije danas počinje nova premijerna 7. sezona američke hit serije "U uredu" (Office)

7. sezona serije "U uredu" na Drugom programu Hrvatske televizije

Ova televizijska uspješnica, temeljena na nagrađivanoj BBC-jevoj seriji Rickyja Gervaisa i Stephena Merchanta, humoristični je prikaz zabavne, komične te katkad i dirljive svakodnevice uredskog života, zapleta i intriga.

Od premijere na NBC-ju u ožujku 2005. serija "U uredu" postala je istinski hit koji je dosad osvojio niz prestižnih televizijskih nagrada, od Emmyja za najbolju humorističnu seriju 2006., nagrade Peabody, nagrade Američkog filmskog instituta, pa sve do nagrade Ceha američkih producenata, nagrade Ceha američkih scenarista i mnogih drugih prestižnih priznanja.

Ova simpatična parodija u kojoj iz prve ruke doživljavamo američku uredsku svakodnevicu bavi se životima zaposlenika tvrtke za prodaju papira Dunder Mifflin iz Scrantona u Pennsylvaniji. Urnebesnim zapletima i uredskim intrigama vodi nas regionalni menadžer i veliki hvalisavac Michael Scott kojeg je uvjerljivo utjelovio popularni komičar i dobitnik Zlatnog globusa Steve Carell.

Kao što je bilo i za očekivati, Michael i u novim epizodama nastavlja po svome. Vidjet ćemo kako i dalje nepoljuljanim entuzijazmom vjeruje da istovremeno može biti glavni uredski zabavljač, nepresušni izvor poslovne mudrosti i "kul" prijatelj svojim zaposlenicima. No, nema pojma da ga njegovi podređeni jedva podnose i to samo zato što je on taj koji im potpisuje platne liste.

Stoga, preporučujemo da u društvu duhovitog Steva Carella i njegovih uredskih kolega uživate od 13. kolovoza, svakoga dana od ponedjeljka do petka u 16 sati na Drugom programu HTV-a.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala