Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Moderni izgled povijesnih ljubića
Serija "Outlander" izgleda ima sve: akciju, avanturu, putovanje kroz vrijeme, neobični ljubavni trokut i predivni krajolik Škotske 18. stoljeća

Moderni izgled povijesnih ljubića

Povijesne teme su, gotovo kao i filmovi o superjunacima, ponovno u punom jeku, pogotovo što se tiče televizijskih serija. Serija Outlander, za koju se čini kako ima sve potrebne sastojke za postajanje velikim hitom, s izvrsnom glumom, intrigantnim zapletom i uvjerljivom kulisom kreće u pohod na američkom tlu sa zakazanom premijerom ovog vikenda. Kritičari su zdušno stali u navijački tabor, a vidjet ćemo hoće li im se i publika pridružiti.

Outlander ima neobičnu premisu, a zasniva se na seriji knjiga spisateljice Diane Gabaldon koja dobila naziv prema prvom romanu Outlander. Žanrovski, i serija i knjige, pripadaju povijesnoj fikciji, otvoreno koketirajući s advanturističkim i znanstvenofantastičnim naslijeđem kojima je pridodana neizbježna doza romanse.
 
 
Serija, koju je Ronald D. Moore priredio za male ekrane, u svome središtu ima medicinsku sestru Claire Randall. Ona se kao ratna sestra iz 1945. godine iznenada nađe u potpuno nepoznatom svijetu, kada neobjašnjivo otputuje u prošlost, točnije u Škotsku u godinu 1743. Iako je Claire sretno udata u svome vremenu, ona u 18. stoljeću upoznaje mladog škotskog ratnika u kojeg se zaljubljuje.

U glavnim ulogama su Caitriona Balfe kao Claire Randall i Sam Heughan kao mladi Škot Jamie Fraser, a uz njih glume i Tobias Mezies, John Heffernan, Nell Hudson, Graham McTavish i Duncan Lacroix.
Prva sezona će imati čak 16 epizoda, a bit će podijeljena na dva dijela od kojih se prvi dio trenutačno emitira, a drugi dio će biti objavljen početkom 2015. godine.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    124519030882507 irene roje @ 7.7.2016. 21:16

    Apsolutno se ne slažem s Vašim naslovom gdje ovu djelo o Diane Gabaldon nazivate povjesnim  ljubićem. Očito nisti pročitali niti jedan redak od 8 knjiga kad tako olako svrstavate knjigu u ljubiće.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala