Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi filmovi na TV 1000 u kolovozu
TV 1000 svakog ponedjeljka u kolovozu donosi najbolje filmove novije produkcije

Novi filmovi na TV 1000 u kolovozu

TV 1000 nam u kolovozu donosi vrhunske filmske naslove! Svakoga ponedjeljka uživajte u novim filmovima, počevši već večeras sa legendarnim Stalloneom posljednji put u ulozi Rockyja. Za tjedan dana nas očekuje Tom Hanks u Ratu Charlieja Wilsona dok je tjedan iza rezerviran za treći dio Univerzalnog vojnika. Mjesec vrhunskih filmova završavamo fantastičnim filmom Zelena milja.

Rocky Balboa 4.8. u 20.00h
U glavnim ulogama: Sylvester Stallone, Milo Ventimiglia, Mike Tyson, Geraldine Hughes, Antonio Tarver, Burt Young

Kad Mason Dixon, aktualni prvak u teškoj kategoriji, izgubi virtualnu borbu od nekadašnjeg prvaka Rockyja Balboe, osvećuje mu se tako da ga izazove na ekshibicijsku borbu u 10 rundi uz televizijski prijenos. Rocky, na sinovo i prijateljevo iznenađenje, pristaje prekinuti mirovinu i suočiti se s bržim, jačim i trideset godina mlađim suparnikom. Svi su izgledi protiv njega, ali Rocky ulazi u ring s Dixonom i započinje najveću borbu boksačke povijesti i bitku generacija.

Rat Charlieja Wilsona 11.8. u 20.00h
U glavnim ulogama: Tom Hanks, Julia Roberts, Amy Adams, Philip Seymour Hoffman, Emily Blunt

Ženskar Charlie Wilson (Tom Hanks) član je američkog kongresa iz Teksasa početkom osamdesetih bez većeg utjecaja, osim što je član dvaju važnih odbora: za vanjsku politiku i tajne operacije. Hjustonska džetseterica Joanne Herring (Julia Roberts) njegov je veliki pristaša te ga upoznaje s problemima afganistanskog stanovništva pod brutalnom sovjetskom okupacijom. Wilson je uz pomoć odmetnutog CIA-ina agenta Gustava Gusta Avrakotosa (Philip Seymour Hoffman) svoje lukave političke napore usmjerio na opskrbu afganistanskih mudžahedina oružjem za borbu protiv Sovjetskog Saveza. No Charlie Wilson ipak doznaje da ta borba, unatoč vojnoj pobjedi, nosi i druge posljedice i skupu cijenu koju svi, nažalost, zanemaruju. Film se temelji na istinitoj priči.

Univerzalni vojnik 3 18.8. u 20.00h
U glavnim ulogama: Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Andrei Arlovski, Mike Pyle, Corey Johnson

Militantna skupina ukrala je tehnologiju kojom je neustrašivog borca (Andrei Pit Bull Arlovski) pretvorila u nezaustavljivu razornu silu i cijelom svijetu prijeti uništenjem Černobila. Budući da nestaju nade u mirno razrješenje problema, pala je odluka: oživjeti Luca Deverauxa (Jean Claude Van Damme) i poslati ga u akciju. Ali Deveraux nije jedini oživljeni univerzalni vojnik: u akciji je ponovno i njegov stari neprijatelj Scott, i to jači nego ikad prije. Luca čeka borba protiv dva moćna univerzalna vojnika pa se priprema za bitku iz koje možda neće izvući živu glavu.

Zelena milja 25.8. u 20.00h
U glavnim ulogama: Tom Hanks, David Morse, James Cromwell, Sam Rockwell, Michael Clarke Duncan, Bonnie Hunt

Zatvorenici zatvora Cold Mountain 1935. odjel za osuđenike na smrt zovu Zelena milja zbog poda obloženog tamnozelenim linoleumom. Paul Edgecomb (Tom Hanks) glavni je čuvar Zelene milje kad na odjel stiže John Coffey (Michael Clarke Duncan), optužen za brutalno ubojstvo dviju djevojčica. Unatoč veličini i strašnim zločinima za koje je osuđen, Coffey ostavlja dojam dobroćudnog i pristojnog čovjeka koji svojim ponašanjem više podsjeća na dijete nego na okorjelog zločinca. Edgecomb i druga dva stražara ubrzo primjećuju nešto čudno s Coffeyjem: ima čudesan dar liječenja koji koristi na drugim zatvorenicima. Zbog toga se pitaju kakva je on zapravo osoba i je li moguće da nije počinio zločine za koje je osuđen.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala