Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte najavu za drugu sezonu serije Pad
Gillian Anderson i Jamie Dornan se vraćaju svojim prošlogodišnjim hit ulogama detektivke i serijskog ubojice u irsko-britanskoj seriji "The Fall"

Pogledajte najavu za drugu sezonu serije "Pad"

Hvaljena kriminalistička serija Pad (The Fall), začetnika Allana Cubbita, nakon iznimno uspješne prve sezone iz 2013. godine nastavlja dobro utabanim putem, s naznakom razrješavanja glavnog zapleta. 

Snimanje druge sezone je završilo u lipnju, a u svome poznatome štihu televizijska kuća BBC najavljuje seriju kratkim trailerom obilježenim dramatičnim sukobom dvaju glavnih likova -detektivke Stelle Gibson (Gillian Anderson) i serijskog ubojice (Jamie Dornan).

U drugoj sezoni vidjet ćemo ubojicu koji postaje destruktivniji, okrutniji i opasniji, a njegove promjene bit će uzrokovane istragom detektivke Gibson koja će se  približiti otkrivanju ubojice koji će biti primoran na sve rizičnije ponašanje. 

Napeta kriminalistička priča izrasla je iz britansko-irske suradnje, a odvija se u Belfastu, u kojem policija ima poteškoća u razotkrivanju  krivca odgovornog za seriju okrutnih umorstava. Jamie Dornan, koji je odglumio sadističkog ubojicu Paula Spectora, zaslužio je nominaciju za najboljeg glumca na ovogodišnjim BAFTA nagradama.

U glavnim ulogama su već spomenuti Gillian Anderson i Jamie Dornan, a uz ponovljene uloge i glumce (Archie Panjabi, Bronagh Waugh, Emmett Scanlan, Karen Hassan, John Lynch i Simon Delaney) vidjet ćemo i neka nova lica. U ovoj sezoni debitirat će Claire Rafferty, Colin Morgan, Jonjo O’Neill, Patrick Fitzsymons, Bronágh Taggart i Tim Loane
Iako još nema službenog datuma premijere, prikazivanje se očekuje tijekom jesenske sheme BBC-ovog programa.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala