Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Luka Nižetić - prvi hrvatski Celebrity Masterchef!
Dugoočekivano finale donijelo je mnogo emocija, brojne kulinarske tehnike, otkrilo zanimljiva i unikatna jela te pobjednika

Luka Nižetić - prvi hrvatski Celebrity Masterchef!

Foto: NOVA TV

U napetom finalu prvog hrvatskog Celebrity MasterChefa Luka Nižetić odnio je pobjedu i to za samo jedan bod!

Pobjednički menu prvog Celebrity MasterChefa kojim je sa samo jednim bodom razlike nadmašio kolegicu Ivanu Husar Mlinac sastojao se od jela Proljetni šampjer, Slatko i osvježavajuće janjetina te deserta Datulja i skuta se vole.

"Toliko sam ispuštao već znoja kuhajući da više nema dovoljno tekućine za suze! Jako sam sretan, baš sam presretan!", komentirao je nakon pobjede Luka Nižetić.

Finalisti Celebrity MasterChefa su za pripremu svojih menua po kriterijima zahtjevnog žirija imali tri i pol sata. U dućanu nisu imali ograničenja, ni vremenskog, niti onog u broju namirnica.

Prije odlaska u dućan Radovan ih je upozorio: "Molim vas nemojte se razbacivati niti s vremenom, niti s namirnicama!" Prije početka izazova Dino ih je još jednom podsjetio da sve počinje olovkom tako da su finalisti prvo u restoranu razrađivali svoja jela i njihov koncept.

Luka je odlučio raditi ono što on voli, bez razmišljanja o tome hoće li se to svidjeti žiriju. Okvirno je smislio što će pripremati, dok je ostatak smišljao 'hodu'.

"Jako sam sretna zbog Luke. Da sam u bilo kojem trenutku mislila ja sam bolja od Luke, možda bi mi bilo žao. Bio je sjajan, super je kuhao, danas je pogotovo imao super menu" , izjavila je 'srebrena' Ivana.

"MasterChef je za mene stvarno bio predivno iskustvo, iskreno. Naučili smo more toga, oni su nama svako malo davali nekakve sitne komentare, primjedbice, stvarno čovjek nauči masu! Zato ova pobjeda vrijedi!" , nastavio je pobjednik.

Luka Nižetić je zahvalio žiriju na savjetima i još jednom izrazio koliko je sretan. Radovan je Ivani i Luki zaželio puno sreće u kuhinji u kućama i nastavak respektabilne glazbene karijere.

Prvi hrvatski Celebrity MasterChef još je jednom podsjetio da je glazba njegova ljubav i da će se njom sigurno baviti cijeli život, ali i da će nastaviti kuhati u svom u malom bistrou.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala