Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Simon Kinberg o planovima za 'X-Men: Apocalypse' i 'Fantastic Four'
Scenarist i producent posljednjeg X-Men filma otkriva koji su planovi za nadolazeće filmove

Simon Kinberg o planovima za 'X-Men: Apocalypse' i 'Fantastic Four'

Foto: PR Photos

Nakon nevjerojatnog uspjeha koji je postigao najnoviji film iz X-Men franšize - Dani buduće prošlosti, zaradivši preko 170 milijuna dolara na kino blagajnama diljem svijeta u prvom vikendu prikazivanja, scenarist filma Simon Kinberg dao je intervju za The Daily Beast gdje je otkrio kakvi su mu daljnji planovi.

Kinberg, scenarist nekolicine vrlo uspješnih filmova, među kojima su i Gospodin i gospođa Smith, xXx: Stanje pripravnosti i Sherlock Holmes, dio je X-Men franšize još od 2006. kada je zajedno sa Zakom Pennom napisao scenarij za film X-Men: Posljednja fronta. Na filmu Dani buduće prošlosti je uz scenarij radio i na produkciji filma, a te uloge očekuju ga i na

"Tijekom stvaranja filma (Dani buduće prošlosti) razgovarali smo o potencijalnom sljedećem filmu i svi smo nekako bili naklonjeni Apocalypsu. Željeli smo napraviti nešto za istinske obožavatelje, a ne za širu publiku, nešto što će biti relativno nepoznato onima koji nisu dobro upoznati sa stripom.", otkrio je Kinsberg kako su odabrali upravo takav nastavak.

Kinsberg nije želio otkrivati više detalja o nastavku no rekao je kako će film primarno biti usmjeren na glumačku postavu iz Prve generacije no da se svakako očekuje i dio originalne postave. Otkrio je i kako je u planu da Bryan Singer režira i Apocalypse.

Osim novih X-Mena, Kinsberg radi na nekoliko drugih projekata. Između ostalog i na scenariju za fantasy film Magic: The Gathering temeljen na popularnoj igri te na nadolazećem rebootu Fantastične četvorke.

Reboot Fantastične četvorke podigao je prašinu već samim odabirom glumačke postave zbog Michaela B. Jordana u ulozi Ljudske buktinje na što je Kinsberg samo kratko komentirao: "Znali smo kako će odabir afro-američkog glumca za ulogu Ljudske buktinje podići prašinu no mogu vam reći da je to nešto što Stan Lee voli. Također vam mogu reći kako je Michael na setu spektakularan." Je li to istina provjerit ćemo u lipnju 2015. kada Fantastic Four dolazi u kina.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala