Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Edgar Wright neće režirati Ant-man
Kreativne razlike u ideji stvaranja Marvelovog filmskog svemira između Marvel studiosa i redatelja Edgar Wrighta

Edgar Wright neće režirati "Ant-man"

Nažalost Edgar Wright je napustio mjesto redatelja u iščekivanom filmu Ant-man. Marvel Studios i sam redatelj su u petak objavili zajedničku izjavu u kojoj stoji da Wright napušta svoju poziciju zbog razlika u viziji filma.

Razlaz je navodno prijateljski te neće utjecati na datum izlaska filma koji je dogovoren za 17. srpnja 2015. Ljubitelji Marvelovih ekranizacija ostat će poprilično uznemireni jer zamjena za obožavanog redatelja još nije dogovorena. 

Edgar Wright, najpoznatiji po svom radu na Cornetto trilogiji (filmovi "Noć glupih mrtvaca", "Eksplozivni murjaci" i "Kraj svijeta"), bio je uključen u projekt "Ant-man" još od 2006. godine. Skupa s Joe Cornishom je napisao scenarij za film koji je usavršavao dugi niz godina. Velikim dijelom njegova je zasluga što je Marvel Studios sagradio Marvelov filmski svemir (Marvel Cinematic Universe - MCU). Ova franšiza zasada sadrži iznimno uspješnih 11 filmova i seriju "Agenti S.H.I.E.L.D.-a".
 
 
Portal Latino review označio je scenarij filma kao glavni uzrok razilaženja između studija i redatelja. Pojavila se informacija kako je studio dao prepraviti scenarij bez savjetovanja s dosadašnjim scenaristima Joe Cornishom i Edgar Wrightom, a potonji nije mogao prihvatiti odluku studija.
 
Drži se da zasada nema drugih promjena pa lista glumaca ostaje ista. Paul Rudda vidjet ćemo u glavnoj ulozi, a uz njega očekuju nas nastupi Evangeline Lilly, Michael Douglasa, Michael Pena i Corey Stola. Datum premijere također ostaje isti.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala