Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Slađa u Noćnoj mori promovirala knjigu Nevina kurva
U studiju i Predrag Raos, Slađa ide u bosanski "Big Brother"

Slađa u "Noćnoj mori" promovirala knjigu "Nevina kurva"

Željko Malnar počeo je još jednu sezonu "Noćne more" (Z1, 22 sata), razgovorom sa svojim Ševom, te uz kasnije listanje nedjeljnog Jutarnjeg lista. Na početku nisu primali pozive u studio, no cijelo vrijeme na dnu ekrana išle su sms poruke, što je novost u emisiji.

Velika je stvar što su pojeftinili telefone - fiksni poziv i sms poruka je 3.66, a 4.47 poziv mobitelom, prije je poziv bio po 7 kuna!

Nažalost, nismo vidjeli nijedan novi spot, no za početak sezone i prisjećanje na stare uspješnice nije loše sjelo.

Svirao je uživo i Livio Morosin sa svojim bendom, Braco Cigan ugostio je plesnu udrugu Anita iz Stenjevca, pa smo vidjeli u studiju i njihovu plesnu skupinu žena treće dobi!

Tarzan i Laki pričali su kako su proveli svoj "godišnji", uz urnebesne komentare i razgovor s gledateljima.

Iza ponoći u studio je ušao Predrag Raos koji je s Malnarom pričao o inteligenciji političara (Mesić je pametan jer se ne pravi pametan, Tuđman je bio glup...) te o novoj, dječjoj predstavi koja bi trebala ići u riječkom kazalištu, no zbog toga što je redatelj previše mijenjao tekst Raos traži zabranu predstave, iz koje smo čuli i nekoliko glazbenih isječaka, s muzikom Darka Hajseka.

Malnar je potom najavio zvijezdu emisije - Slađu (Slađanu Petrušić), krivo ustvrdivši da su je svi bolje upoznali u "Big brotheru - Farmi" Nove TV. Pohvalio je njen izgled, a sama Slađa imala je puno toga za reći - i promovirati.

Pozvana je u sarajevski "Big brother" - ustvari zove se "Big Mama", 25.10. je ulazak u kuću, a sve traje 2 mjeseca.

Šteta što nije rekla na kojoj TV kući bi to trebalo krenuti, kao što je zaboravila napomenuti i koji će joj to izdavač za 10-ak dana objaviti knjigu "Nevina kurva", koja bi se trebala naći i na kioscima, ne po velikoj cijeni.

Vidjet ćemo hoće li nadmašiti prodaju knjige Nives Celzijus, no svi gledatelji večerašnje "Noćne more" sigurno su bili zadovoljni prvom emisijom koja je - nadmašila sva očekivanja! Osim što je dosta loša slika - slab signal Z1 televizije na Max TV-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala