Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neobičan kulinarski show Nemoguća večera na RTL2!
Robert Irvine u svakoj epizodi mora servirati ukusna jela prije isteka vremena unatoč mnogim preprekama

Neobičan kulinarski show "Nemoguća večera" na RTL2!

RTL2 vam donosi novu, potpuno drugačiju i zanimljivu kulinarsku emisiju Nemoguća večera. Kuhar slavnih i poznatih Robert Irvine u svakoj epizodi mora prevladati kulinarske prepreke i servirati ukusna jela prije isteka vremena!

S izvanrednom vještinom i ukusnim rezultatima Robert iz tjedna u tjedan servira zanimljive menije za mnogo ljudi unatoč ogromnim preprekama. U svakoj emisiji suočen je s kulinarskim izazovima koji se mogu vidjeti samo u Nemogućoj večeri u kojoj se bori s vremenskim ograničenjima i nestašicom osoblja. Pred njega su postavljeni različiti ciljevi, poput pripremanja autentičnog jela iz 18. stoljeća na luksuznom vlaku za 150 putnika u uvjetima iz tog doba.

Robert Irvine je svoje prve kulinarske korake napravio sa 15 godina u Kraljevskoj ratnoj mornarici nakon čega je deset godina služio na brodu Njezinog Veličanstva. Karijeru nastavlja kao glavni kuhar na luksuznim kruzerima. Pripremao je vjenčanu tortu za princezu Dianu i princa Charlesa. 2006 godine pripala mu je čast biti glavni kuhar na dodjeli Oscara, a danas ima vlastitu liniju začina, octa i ulja. Osim što je vrhunski kuhar, jedan američki fitness časopis svrstao ga je među 25 najzgodnijih muškaraca.

Ovaj britanski kuhar poznatih i slavnih pojavio se u različitim emisijama Food Networka. Zanimljivo je da je svoju današnju suprugu Gail Kim, kanadsku profesionalnu hrvačicu korejskog podrijetla, upoznao upravo na snimanju emisije Nemoguća večera, kada je posluživao VIP večeru za WWE (World Wrestling Entertainment), Svjetsku hrvačku organizaciju.

Pogledajte s kakvim se sve uzbudljivim izazovima susreće poznati kuhar i hoće li ih uspjeti svladati prije isteka vremena te može li uopće napraviti nemoguću večeru, svake subote od 21.00 sat na RTL2!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala