Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konobarica Fani Radovan osvojila 50 000 kuna
Miran Bučar u "Trenutku istine" izgubio 25 000 kuna

Konobarica Fani Radovan osvojila 50 000 kuna

Miran Bučar iz Zagreba, 22-godišnji medicinski tehničar u prošloj je emisiji "Trenutak istine" (Nova TV, 20 sati) kao treći natjecatelj uspio odgovoriti na 9 teških pitanja i samo su mu još 2 ostala do 25 000 kuna.

Nije bilo lako, no u tome je uspio. Istinito je odgovorio na pitanja: Jeste li ikada prijateljima rekli da ste spavali s nekom osobom, a da ste pritom lagali - da; Je li vam itko ikada platio za seksualne usluge - ne.

Išao je na treću razinu, sa 4 pitanja i pokušao osvojiti 50 000 kuna. Na prvo je odgovorio istinito: Je li vam bitno da ljudi misle da imate novca - da. No, na pitanje - Jeste li ikada na kocki izgubili cijelu plaću - odgovorio je sa ne, što je ispala laž, a voditeljica Ivana Nanut okrutno mu je to i potvrdila novim gubitkom: "drugim riječima ipak ste na kocki izgubili cijelu plaću"! Čini se da je tu neki prijatelj ipak trebao stisnuti "gumb spasa" čime bi preskočio odgovor.

Fani Radovan (radi u kafiću, razvedena, ima kćer) svojom je iskrenošću i spontanošću uspjela doći do željenih 50 000 kuna čime je postala druga koja je iz emisije otišla s novcem, najvećim dosad (Katarina Perković u prošloj emisiji otišla je s pola manje)! U studiju su s njom bile tri prijateljice te mama Antica.

Točno je odgovorila na prvoj razini na pitanja: Smatrate li se naivnom osobom - da; Jeste li ikad lagali o svojim godinama - ne; Jeste li ikada potajno kopali po nečijem smeću u nadi da ćete otkriti nešto osbno - da; Jeste li ikad čuvali dijete pod utjecajem alkohola - ne; Jeste li ikada otišli na posao bez donjega rublja - da; Biste li za novac pozirali goli - da!

Na drugoj razini, istinito je odgovorila na novih 5 pitanja: Osjećate li se manje vrijednom zbog stalnih predbacivanja svoje majke - ne (ja bi, da sam majka, tu stisnuo gumb spasa); Jeste li pretraživali stvari svoje kćeri, pod sumnjom da ćete naći opojna sredstva - da; Jeste li ikada manipulirali djetetom samo kako bi napakostili bivšem mužu - da; Smatrate li da ste dobar uzor svojoj kćeri - da; Biste li se ikad upustili u vezu s oženjenim muškarcem - da. Time je 25 000 kuna bilo njezino, no išla je na poduplavanje. Čini se da joj je put bio otvoren ipak ne preeksplicitnim pitanjima, kakva je imao Miran.

Za istinu i 50 000 kuna prošla je kroz pitanja: Jeste li se ikada ismijavali na račun svog sadašnjeg ljubavnika - da; Jeste li ikada ignorirali poziv svog ljubavnika jer niste htjeli da zna gdje ste - da; Jeste li ikada bili u romatičnoj vezi s dečkom svoje prijateljice - ne; Jeste li ikada negativno govorili šefu o svojoj najboljoj prijateljici - ne!

Nije pristala na nova 3 pitanja do 100 000 kuna, uz riječi "bolje ptica u ruci no golub na grani" i otišla iz studija uz najviši dosad osvojeni iznos. Uskoro nam se, po najavama, smiješi i osvojenih 250 000 kuna!

"Trenutak istine" i dalje je trenutno najveći pogodak nove sheme Nove TV i zasluženo među najgledanijim emisijama u našem eteru!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala