Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove i stare Netflix serije kojima se veselimo
'House of Cards', 'Orange Is The New Black', 'Better Call Saul' i 'Sense8'... treba li nabrajati više?

Nove i stare Netflix serije kojima se veselimo

House of Cards, druga sezona

Neki dan saznali smo kako je ova serija dobila i treću sezonu i to prije samog prikazivanja druge. Politički triler zaintrigirao je mnoge gledatelje, a Kevin Spacey kao Frank Underwood igra jednu od uloga karijere. Svih 13 epizoda Netflix će objaviti 14.2.

Orange Is The New Black, druga sezona

Originalna Netflix serija čija je autorica Jenji Kohan koju još uvijek ponajviše pamtimo po seriji Trava možda nije osvojila gledatelje jednakom brzinom kao House of Cards, no svakom epizodom prve sezone imala je sve više obožavatelja tako da druga sezona nije iznenađenje. Još nije poznat početak nove sezone.

Better Call Saul, prva sezona

Spin off jedne od najpopularnijih serija svih vremena, Breaking Bad, na male ekrane bi trebao stići već u studenom ove godine. Podsjetimo, Better Call Saul je službeno etiketiran kao prequel u čijem će središtu biti kriminalni odvjetnik Saul Goodman (Bob Odenkirk) i njegov poslovni uspjeh prije nego što je postao odvjetnik Waltera Whitea (Bryan Cranston).

BoJack Horseman, prva sezona

Kad smo već kod Breaking Bad, spomenimo i ovu novu animiranu seriju čijem će glavnom liku glas posuditi Aaron Paul aka Jesse Pinkman iz spomenute serije. A glavni lik je konj koji neprestano pije viski iz čiste dosade! Serija vuče korijene iz malo poznate humoristične serije iz 1990-ih, Horsin' Around, no Netflix novim projektom cilja na drugačiju publiku.

The Killing, četvrta sezona

Nakon što je umalo završila trećom sezonom, Netflix je otkupio prava tako da čekamo četvrtu, ujedno i posljednju sezonu ove serije koja je bila nominirana za mnoge prestižne nagrade od kojih je osvojila samo dvije: 2012. za najbolju režiju u dramskoj seriji na Directors Guild of America, a iste je godine Mireille Enos od Akademije za SF, fantastične i horor filmove primila nagradu za najbolju sporednu glumicu. Datum premijere još nije poznat.

Sense8, prva sezona

Andy i Lana Wachowski obećali su nam svoju prvu televizijsku seriju koja će se kao njihov nedavni film Atlas Oblaka fokusirati na seriju odvojenih, ali na neki način i povezanih priča. Konkretno, riječ je o osmero ljudi na raznim dijelovima svijeta koji su povezani istim vizijama nasilja. Sense8 će režirati J. Michael Straczynski (Babylon 5), a 10 epizoda nam stiže krajem godine. Više o radnji saznajte ovdje.

Hemlock Grove, druga sezona

Iako je većina Netflix serija originalna, ova se vodi provjerenom premisom: seksi vukodlacima. No, ne očekujte neku romantičnu priču na kakvu su navikli fanovi vampira i to nam je trailer za prvu sezonu jasno dao do znanja.

Marco Polo, prva sezona

Kako samo ime govori, stiže i serija o poznatom istraživaču iz 13. na 14. stoljeće, no fokus neće biti na njegovom poznatom putovanju, već na susretima s raznim novim borilačkim vještinama, seksualnim otkrićima, političkim spletkama i spektakularnim bitkama. Premijera se očekuje krajem godine.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala