Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


O Anti Gotovini nakon 14 godina progovorio njegov brat!
O životu umirovljenog generala pogledajte večeras od 21.50h na RTL televiziji u emisiji "Lice s naslovnice"

O Anti Gotovini nakon 14 godina progovorio njegov brat!

Foto: RTL

U novoj epizodi dokumentarne emisije Lice s naslovnice, večeras, 19. siječnja u 21.50 sati na RTL Televiziji, obitelj, prijatelji i suradnici pričat će o umirovljenom generalu Anti Gotovini.

Tako će nakon 14 godina šutnje brat slavnog generala, Bore, stati pred kameru RTL Televizije i otkriti mnoge stvari za koje gledatelji nisu znali - da je kao dijete morao iskopati grob, da je već sa 16 godina razmišljao kako otići iz Hrvatske zbog loše financijske situacije u obitelji te da je još kao dijete želio pristupiti Legiji stranaca.

"Već kao dijete je htio u Legiju stranaca, a kada je pobjegao od kuće, uhvatili su ga na hrvatskoj granici i vratili nazad", prisjeća se Bore Gotovina, dodajući kako su ga zvali Lucifer jer je za vrijeme Hrvatskog proljeća šetajući gradom pjevao hrvatske budnice, kada je to bilo zabranjeno.

Također, brat Bore je ispričao još mnoge zanimljive anegdote iz njihove mladosti. Ipak, najteže mu je palo što brata nije vidio 23 godine, a ispričao je i priču o njihovom ponovnom susretu nakon toliko vremena izbivanja iz Hrvatske.

U prvom dijelu priče o umirovljenom generalu pričat će i njegovi vojni kolege, kao što su Miljenko Filipović, umirovljeni general HV-a, Ivica Luković, umirovljeni časnik, ali i novinar Ivica Marijačić te Vesna Škare Ožbolt.

Svi oni ispričali su o Anti Gotovini priče koju su s njim proživjeli, a mnoge od njih iznenadit će, pa i šokirati gledatelje. Jedna od takvih zasigurno je priča o njegovom odlasku u Legiju stranaca, kao i bijegu iz Hrvatske i povratku nazad.

Što sve gledatelji nisu znali o Anti Gotovini, saznat će u prvom dijelu priče o generalu Gotovini, u dokumentarnoj seriji Lice s naslovnice, u nedjelju, 19. siječnja u 21.50 sati. Drugi dio priče slijedi 26. siječnja.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala