Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi pogled na Exodus Ridleyja Scotta
Christian Bale uistinu impresionira svojom sposobnošću prilagodbe ulozi

Prvi pogled na "Exodus" Ridleyja Scotta

Od prosijedog radnika u tvornici koji jedva krpa kraj s krajem, a ujedno mora brinuti za brata koji nikako da se zadrži na pravoj strani zakona u filmu Out of the Furnace pa do debeljuškastog prevaranta u filmu Američki varalice, Christian Bale još jednom je dokazao sposobnost prilagođavanju ulozi. Sada nam je, zahvaljujući Empire Online, stigao još jedan dokaz o Baleovim sposobnostima: prva slika sa snimanja filma Exodus.

Redatelj Ridley Scott primio se prepričavanja starozavjetne priče o Mojsiju, a Bale je dobio zadatak obuti sandale koje je svojedobno nosio Charlton Heston u kultnom spektaklu Deset zapovijedi kao prorok i vođa izlaska iz ropstva.

Scott se drži poznate priče o Mojsiju, kojeg je majka kao novorođenče sakrila kako ga ne bi ubila faraonova vojska koja je ubijala svu novorođenčad. U grmlju ga je pronašla faraonova kćer i odgojila ga kao svog vlastitog sina. Bio je odgajan kraljevski, rame uz rame budućem Ramzesu II. No gorući grm iz kojeg mu se javio Bog, rekao mu je kako mora izbaviti Izraelce iz ropstva što je on učinio putem razdvajajući Crveno more kako bi pobjegli od faraonove vojske i nastavili svoj 40 godina dug put prema slobodi.

Sljedeća nam godina počinje sa jednim biblijskim spektaklom, filmom Noah Darrena Aronofskog sa Russell Croweom u naslovnoj ulozi, kojeg ćemo imati prilike vidjeti u ožujku, a završava filmom Exodus, u kojem glumačku postavu, uz Balea, čine i Joel Edgerton, Aaron Paul, Sigourney Weaver, Ben Kingsley i John Turturro. Film očekujemo u prosincu 2014.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala