Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bilbo pobijedio Rona Burgundyja
Novog 'Hobita' mogli bi ugroziti filmovi koji startaju ovaj četvrtak: 'Vuk s Wall Streeta' ili '47 Ronin'

Bilbo pobijedio Rona Burgundyja

Iako je Voditelj uzvraća udarac bio veliki hit u SAD-u, nastavak koji je s prikazivanjem počeo protekli vikend nije bio dovoljno dobar da s prvog mjesta skine novog Hobita.

S prvog mjesta gledanosti prema BoxOfficeMojo još uvijek se ne da Hobit: Smaugova pustoš koji zasad broji zaradu od 403 milijuna dolara diljem svijeta, što je manje u odnosu na prvi dio u isto vrijeme prošle godine.

U našim kinima novi Hobit ruši sve rekorde pa je nakon oborenog rekorda prodanih ulaznica u pretprodaji ostvario i najbolje otvaranje u 2013., najbolje otvaranju u IMAX-u ove godine sa 3 609 gledatelja, najbolje otvaranje Warner Bros. filma u Hrvatskoj te najbolje domaće otvaranje Hobit franšize svih vremena (prema podacima iz Blitz Cinestara).

Anchorman 2: The Legend Continues startao je dakle na drugom mjestu s 26 milijuna dolara u SAD-u. Prvi dio nije ostvario neki uspjeh izvan SAD-a, tako da se i od nastavka ne očekuje drugačije s time da nije poznato hoće li uopće film stići u naša kina.

Na trećem mjestu je animirana avantura Snježno kraljevstvo koja je osvojila srca i malih i velikih diljem svijeta te u mjesec dana prikazivanja zaradila odličnih 344 milijuna dolara diljem svijeta. U našim kinima film se nalazi na drugom mjestu, iza Hobita.

Na odličnom četvrtom mjestu nalazi se prošlotjedni broj 15 koji je proglašavan jednim od promašaja godine, kriminalistička drama Američki varalice. U filmu glumi odlična glumačka ekipa (Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence), a puno bolji rezultat sigurno duguje nominaciji za 7 Zlatnih globusa koje su objavljene krajem prošlog tjedna. U naša kina film stiže 23.1.2014.

Petorku zaključuje Kako je spašen gospodin Banks, biografska drama o P.L. Travers koja je stvorila Mary Poppins i tome kako je Walt Disney došao do autorska prava na poznato djelo. Film u naša kina stiže 16.1.2014.

Protekli vikend donio je novo filmsko razočarenje, a to je animirana avantura Šetnja s dinosaurima koja je startala tek na osmom mjestu uz samo 7,3 milijuna dolara. Kod nas ćete je moći pogledati od ovog četvrtka, 26.12.

Ovaj četvrtak u američkim i našim kinima počinju igrati filmovi koji obećavaju: Vuk s Wall Streeta i 47 Ronin.

U SAD-u još startaju i sportska komedija Obračun legendi sa Sylvesterom Stalloneom i Robertom De Nirom (kod nas od 9.1.2014.) te komedija Tajni život Waltera Mittyja (kod nas od 2.1.2014.) i dokumentarni film s Justinom Bieberom Believe.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala