Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


James Woods vas poziva da pogledate u budućnost
Budućnost može biti nevjerojatna, ali i nevjerojatno zastrašujuća!

James Woods vas poziva da pogledate u budućnost

Foto: Discovery

Od večeras vas čeka visoko ocijenjeni dokumentarni serijal Pogled u budućnost s Jamesom Woodsom koji postavlja pitanja o budućnosti, započinje debate i daje sliku bliske budućnosti!

Glumac James Woods koji sam za sebe iskreno kaže da je prije nego se počeo baviti glumom jednostavno bio geek, vodi vas naputovanje koje prikazuje otkrića koja mijenjaju svijet iz temelja i njihove implikacije na budućnost.

Svaka epizoda usredotočena je na jednu ideju ili otkriće koje će vas oduševiti i u bitnome promijeniti život kakvog poznajemo. Što to znači za nas? James će postavljati velika pitanja, zapaliti rasprave i otkriti zapanjujuću sliku budućnosti…

Kako će izgledati budućnost? O tom su pitanju stoljećima promišljali pisci, filozofi i znanstvenici. Međutim, budućnost koja je nekoć postojala samo u ljudskoj mašti... je stigla! James Woods je tu da vam to i pokaže.

Znanstvenici diljem svijeta dolaze do radikalnih otkrića koja su već iz temelja promijenila način na koji razmišljamo o svijetu. Pojmovi "život " ili"ljudskost", imaju drugačije značenje od onog u prošlosti. Ideje o putovanjima u daleki svemir i telepatiji unutar su našeg dosega. Moći koje su nekad bileisključivo u ovlasti božanstva, poput čitanja misli, stvaranje života, putovanja kroz prostor i vrijeme, besmrtnosti, sada su pale u ruke čovjeka.

Tehnologije nastale u laboratorijima i na sveučilištima već su zasadile sjeme radikalne promjene čovječanstva, pitanje je hoćemo li ih koristiti mudro? Ilićemo biti žrtve tehničke arogancije? Budućnost može biti nevjerojatna, ali i nevjerojatno zastrašujuća. Sve će se promijeniti, pa bilo to dobro ili loše,uzbudljivo ili zastrašujuće…

Pogled u budućnost s Jamesom Woodsom hvaljeni je serijal koji od večeras, 18. prosinca u 21 sat možete pratiti na Discovery Channelu (svake srijede)!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala