Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Katarina Perković prva osvojila novac u Trenutku istine
Gabrijela Balaban ispala, Miran Bučar i u sljedećoj emisiji

Katarina Perković prva osvojila novac u "Trenutku istine"

Katarina Perković iz Rijeke u prošlom je "Trenutku istine" (Nova TV, utorkom 20 sati) rekla voditeljici Jasni Nanut da ide dalje, nakon što je osvojila 25 000 kuna, istinito odgovorivši na 11 pitanja. Na početku ove emisije ipak se predomislila, rekla je da je u međuvremenu našla adekvatan namještaj i plazmu za te novce, te da odustaje.

Tako smo dobili prvog natjecatelja koji je uzeo novce, a nije otišao iz emisije osramoćen. Muž Robert složio se s njenom odlukom, a šteta je što simpatičnu Katarinu nismo vidjeli u bar još jednoj razinu pitanja.

Gracijela Balaban iz Rijeke nije bila te sreće, pala je na benignom pitanju, tj. odgovoru. Farmaceutski je tehničar, ima 38 godina, dvoje djece, razvedena je 4 godine (u braku bila 16 godina), a ima novog partnera, Roberta, koji je bio i u studiju. Voditeljicu je izgledom podsjetio na Roberta Duvalla. On je priznao da su tri i pol godine zajedno, te da iz svog prošlog braka ima 3 kćeri! U studiju su bili još i njen  prijatelj i prijateljica.

Gracijela je uspješno odgovorila na dosta pitanja: Mislite li da ste dobra majka - da; Jeste li ikad poželjeli da vas nema - da; Je li Robert dobar uzor vašim sinovima - da; Nerviraju li vas nekad Robertove higijenske navike - da; Jeste li kad ogovarali svoju prijateljicu Doris - da; Biste li Robertu bili bolja žena no što ste bili bivšem mužu - ne. Ovim odgovorom došla je do 10 000 kuna.

Išla je dalje i dobro odgovorila na pitanja: Kad vaš bivši suprug ne bi konzumirao alkohol biste mu se vratili - ne; Jesu li vaša djeca poprimila osobine supruga - da; Jeste li željeli fizički nauditi bivšem suprugu - da. Pala je na benignom pitanju (odgovoru): Jeste ikad pomislili kako prijateljice imaju bolje partnere od vas? Odgovorila je sa da - što je ispala laž!? I ništa ni od 10, a ni 25 000 kuna. Barem je prva koja je napustila emisiju a da se nije osramotila, niti bi joj veza trebala biti ugrožena.

Time smo dobili prvu emisiju sa 3 natjecatelja. U studiju je do kraja emisije odgovarao Miran Bučar iz Zagreba, 22-godišnji medicinski tehničar koji radi u traumatološkoj bolnici godinu dana. S njim su u studiju bila 3 prijatelja i sestra Mira.

Do kraja emisije na sva je pitanja (uvjerljivo najgora u večerašnjoj emisiji, teško da će u idućoj otići s novcima) odgovorio istinito: Uzbuđuju li vas seksualno odore medicinskih sestara - da; Jeste li ikada ravnalom mjerili svoje intimne dijelove tijela - da; Perete li ruke uvijek nakon korištenja toaleta - ne; Jeste li ikome sredili nalaze - ne; Biste li dali umjetno disanje HIV pozitivnoj osobi - da; Biste li osjetili nelagodu da vam homoseksualac kaže da ste zgodni - da. Time je osvojio 10 000 kuna, i odlučio da ide dalje.

Na još tri pitanja odgovorio je istinito: Jeste li ikad mislili da će vašim roditeljima biti bolje ako se rastanu - da; Jeste li kad lagali da bi roditeljima izvukli novac - da; Jeste li kome dužni novac, iako ste dug već mogli vratiti - ne!

Najava sljedeće emisije govori da bi ga pitanja o njegovom poroku - klađenju, mogla doći glave. Ili ipak kockarski grif svlada i poligraf?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala