Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Izvrstan Koktel Ide Prester
Ponedjeljkom, iza 17 sati, obavezno gledati emisiju "Hrvatska uživo"

Izvrstan "Koktel" Ide Prester

U emisiji "Hrvatska uživo" (HTV 1, 16.10) Ida Prester  je pred kraj emisije (koju ponedjeljkom vodi Branko Nađvinski) dobila svoju rubriku, "Koktel".

Vidjevši sve teme, način obrade, slaganja svih priloga, ne možete se oteti dojmu da je njen "Koktel" bolji od gromoglasno najavljivanog nedjeljnog showbiz showa "Rizzi-bizzi" koji se jučer pretvorio u - jedva probavljivu musaku. Sad je jasno tko bi jedini mogao voditi i urediti suvislu "službenu" estradnjačku emisiju na HTV-u. Idu u "prime time"!

Što je sve obuhvaćeno u njenih dvadesetak minuta?

Na Media festivalu u Rovinju vidjeli smo razgovor našeg HTV šefa Vanje Sutlića i direktora RTS-a, osebujnog Aleksandra Tijanića.

Hladno Pivo je mega koncertom na Jarunu zapečatilo status glavnih rock zvijezda u Hrvata, a takav je bio i prilog, najbolji od svih koje smo ovih dana gledali o pivašima. S pravom je Ida sve prokomentirala: "Ljubomorna sam, kao i ostatak estrade"! Martina Validžić kao prava rockerica našla je odlične sugovornike, uz članove benda, stranog novinara i Nikšu iz Splita koji je bio na bendovih više od 150 koncerata! Neki rockeri ipak imaju problema - Pipsi i Jinx zajedno u Osijeku, uz Laku nisu baš napunili dvoranu.

Projekcija filma "Kino Lika" Dalibora Matanića završila je u nerazumijevanju ministra Darka Milinovića, no sigurno će film, koji uskoro ide u sva kina, biti jako gledan.

Marijana Čikić izvrsno je usporedila 65 godišnjeg umirovljenika Micka Jaggera, koji  ima službenu penziju od 3500 kuna (uz 225 milijuna funti na računu) s našim Dragom Diklićem koji ima samo 200 kuna manju penziju, ali ni približno na računu kao Jagger, dok nam je Zdenka Vučković otkrila da joj je penzija 3000 kuna.

"Koktel" je završio jako dobrim prilogom novih suradnica - "torturašica" Marijane Batinić i Petre Nižetić koje su bile na Hreliću. Možda je bilo previše savjeta, no za sve koji nisu nikad bili - na Jakuševac se ide (čim ranije) tramvajima 6,7 i 8, pa taksijem za 7 kuna. Svašta su našle, set za kavu s likom druga Tita, cjenkale se za puno krpica (sa rukavicama na rukama), a na kraju smo vidjeli i foto modnu reviju gdje je prikazana cijena svake krpice na njima, nijedna toaleta nije ukupno došla više od 100 kuna!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala